Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dziękuję za dobre słowa.
Też myślę że będzie ok
Tak się nastawiam, mam taką nadzieję.
Bardziej martwię się dojazdem.
Pociąg, tyle przesiadek... raczej odpada.
CelinaB pisze: 25 lip 2024 05:23
Dziękuję za dobre słowa.
Też myślę że będzie ok
Tak się nastawiam, mam taką nadzieję.
Bardziej martwię się dojazdem.
Pociąg, tyle przesiadek... raczej odpada.
W roku ubiegłym moja mama jechała z Bytomia do Ciechocinka bezpośrednio....sprawdż firme Hopper..,.po mame przyjechał bus pod dom i zaostała odwieziona pod samo sanatorium i tak samo było gdy wracała po kuracji sanatoryjnej do domu
Dziękuję bardzo.
Patrzyłam na internecie. Z Zabrza nie odbierają, napisano mi że z Katowic.
Będę musiała zadzwonić i dowiedzieć się.
Z Bytomia to rzut beretem.
Celina wydaje mi się,że lepiej podjechać z Zabrze np,do Bytomia i dojechać bezpośrednio do Ciechocinka aniżeli jak pisalaś wcześniej że trzeba się przesiadać.Zadzwoń jeszcze do swojego sanatorium i zapytaj czy możesz nadać paczkę kurierem z ubraniami wtedy bedziesz mieć bezproblemową jazdę z małym bagażem a to co ciężejsze dostarczy firma kurierska
Dziękuję bardzo za pomoc.
Mało czasu mam na szukanie, bo dopiero co dostałam skierowanie i 19 sierpnia już jadę.
I powiem prawdę, średnio mi to wychodzi
Pozdrawiam serdecznie