Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Gabrielo,
myślę, że będzie dobrze. Jeśli będzie można przesunąć (nie wiem dokładnie jakie obowiązują przepisy w tym temacie)... to na pewno mi przesuną
No a jeśli się nie da, to za jakiś czas (jak już sytuacja wróci do normy) poproszę lekarza o nowe skierowanie. Teraz nie umiałabym się zrelaksować i spokojnie korzystać z zabiegów
Witajcie.
Wyspiarko, czy jest jakaś reakcja ze strony NFZ-tu? Może listu jeszcze nie dostaniesz, ale już na stronie mogli zrobić jakiś wpis. Aż sama jestem ciekawa co zadecydują w Twoim przypadku. Daj znać
Ja nadal
bez informacji z ZUS-u.
Pozdrawiam cieplutko Gabriela.
Wyspiarko, Gabrielo oraz inni. Czytam, śledzę co się u Was dzieje. Życiowe zwroty, niespodzianki.
Wyspiarko, jestem też ciekawa co tam nasz NFZ Ci odpowie. Cokolwiek będzie najważniejsze aby zdrowie wróciło do najbliższych.
Myślmy pozytywnie.
Gabrielo ... pozytywnych wieści z ZUS.
Bogutka
Witajcie
Wczoraj dzwoniła do mnie Pani z NFZ z informacją, że komisja pozytywnie rozpatrzyła moją prośbę i faktycznie w wyszukiwarce wróciłam już do kolejki.
Kiedyś prosiłam o przesunięcie w związku z pracą, to wyrzucili mnie z kolejki i musiałam złożyć nowy wniosek. Czyli jeśli powód jest naprawdę ważny, to NFZ wykazuje zrozumienie
Gabi zaglądam choć czasami nie odzywam się. W moim sanatoryjnym życiu cisza. Marzec w Polańczyku odchodzi w zapomnienie a kolejne
zmagania za wiele miesięcy. Wyspiarko super, że NFZ przychylił się do prośby. Natomiast nie zgadzam się co do ważności powodów naszych próśb. Każdy człowiek i jego sprawa to bardzo indywidualna sytuacja. Dobrze, że ktoś pozytywnie Decydował w Twojej sprawie.
Zdrowia wszystkim
Bogutka
Bogutko,
Ja w moich prośbach o przesunięcie terminu raz mialam odmowę a raz - zgodę NFZ.
Porównując powody obu próśb ... odmowa była słuszna.
Cieszę się, że teraz moją prośbę rozpatrzono pozytywnie. Ta sytuacja ma nieporównywalną "ważność" do pracy...
Witajcie. I u mnie wakacyjnie. Czyli dom pełen nastolatek. Aktualnie trzy a były i cztery. Za dwa tygodnie odwozimy nasze wnuczki do domu do Hiszpanii. A po powrocie pomyślę o jesiennym wypadzie, może znowu Bieszczady.
Sanatorium to ewentualnie przyszłoroczny temat.
Gabi cierpliwości w oczekiwaniu. Zus to zus.
Tymczasem pozdrawiam.
Bogutka