Rymanów Zdrój Zimowit 10.08.2024

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
tomaszsanat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 sty 2018 12:54
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 1 raz

Re: Rymanów Zdrój Zimowit 10.08.2024

Post autor: tomaszsanat »

Małgo ja nie pisałem o Polanczku tylko o amerpolu a to wielka różnica Pozdrawiam Szlak czerwony jest dla młodych sprawnych próbowałem rowerem ale to jeszcze gorzej
Malgo
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 lip 2021 14:10
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Malgo »

Tomku, szlak czerwony jest zdecydowanie szlakiem pieszym! Na rowerze nie polecam, możesz sobie zrobić krzywdę. Natomiast z tymi młodymi to trochę przesadziłeś 😅. Ale dziękuję ;)
Zastanawiam się co Cię tak zniechęciło w Amer-Polu? Może nie jest to hotel 5* ale zabiegi fajne, mają kriosaune która nie jest typowym zabiegiem w ramach prewencji ZUS, jest nowiuteńki basen w Atrium naprzeciwko. Poza tym o tej porze roku to raczej korzysta się z uroków okolicy, a sam wspominasz że Polanczyk jest fajny!
Tak więc życzę Ci fajnego towarzystwa i korzystania z atutów odpoczynku nad Soliną!
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 103 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: GIENIA »

tomaszsanat pisze: 07 lip 2024 09:41 Archibad nie moge tego otworzyć znaczy tak jakby znikło Pozdro
Otwiera się :) Tomasz .. wejdź w dział .... Oceń sanatorium ... na dole strony jest temat Archibalda z linku .... "Świtezianka" Rymanów-Zdrój .
Awatar użytkownika
tomaszsanat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 sty 2018 12:54
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 1 raz

Post autor: tomaszsanat »

ok dzięki wszystkim
Malgo
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Podbijam temat. Wyjazd zbliża się wielkimi krokami, planuję jechać już w piątek 9.08 i mogę zabrać kogoś do Rymanowa lub Iwonicza. Jadę ze slaska. Dawajcie znać jeśli ktoś chętny :D
Awatar użytkownika
strzelczanka
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 maja 2015 11:43
Oddział NFZ: Opolski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: strzelczanka »

Malgo pisze: 16 cze 2024 09:44 Halo, halo! Sami wykluczeni cyfrowo jadą na mój turnus do Ziemowita od 10.08??? :shock:
Jakby co to jadę ze Śląska autem i mogę kogoś zabrać!
no, sama bidulko jedziesz :) ja dopiero listopadzie do Świerkowego zdroju. Trochę za wcześnie ciemno się będzie robić, ale może coś po górkach pochodzę. Jeśli można o relację po powrocie - o trasach i wycieczkach- wdzięczna będę. Ja dopiero za jakiś czas będę pytała o towarzystwo - tu i na grupach FB. Poprzednio, nad morze znalazłam super towarzyszkę i do pokoju i do kilometrów w Kołobrzego. Pozdrawiam
Malgo
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Hej Strzelczanko!
Na szczęście sama nie jadę, będziemy mieli z Jarkiem całe sanatorium dla siebie! :lol: . Tylko dwójki do brydża nam brakuje :cry:
Co do tras i ciekawych miejsc w okolicy to bardzo fajnie i obszernie opisała Bożenka na tym forum. Poniżej wklejam link

viewtopic.php?t=19834

Będę też chciała zrobić w okolicy trochę kilometrów po sąsiednich pagórkach więc jeśli coś ciekawego odkryje to dopiszę do relacji Bożenki
Awatar użytkownika
strzelczanka
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 maja 2015 11:43
Oddział NFZ: Opolski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: strzelczanka »

malgo ! dzięki serdeczne . I całe sanatorium wasze - super Pozdrawiam cieplutko
Malgo
Pomocny Kuracjusz