Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Wejdź na stronę internetową sanatorium Równica i wszystko masz napisane. Niestety wokoło wszystko płatne, więc jeśli autem to wyjścia nie masz. Pozdrawiam i miłego wypoczynku życzę.
Jeśli chodzi o parkowanie samochodu na czas pobytu w Równicy to kuracjusze płacili w recepcji przy rejestracji, pani pytała czy będzie się korzystać z parkingu i od razu była opłata pobierana, niestety nie wiem jaki koszt parkowania bo sama nie korzystałam z tego.
Widać to się zmienia bo ja płaciłem w budce przy szlabanie co wpuszczają ,dostałem karte magnetyczną i można było sobie wyjechać i wracać dogodnie kiedy pasuje i przy końcowym rozliczeniu był jakiś czas na opuszczenie ośrodka
No chyba że cos się zmienilo po Remoncie elewacji
Równica to 1 budynek
Parkingi -tzn samochody stoją wokól uzdrowiska
Polecam wejść na google maps jest duzo fotek
A baza zabiegowa znajduje się kompleksie
dotrzesz w tym samym obuwiu w ktorym chodzisz po pokoju czy idziesz na stołówkę
Oddział IV to niekoniecznie czwarte piętro, Ja miałam oddział III a koleżanka którą poznałam w Równicy oddział IV a obie bez problemu dostałyśmy pokoje jednoosobowe na 10 piętrze .
BarbaraB64 czy to, że bez problemu dostałyście z Koleżanka jedynki na 10 piętrze wiązało się z dodatkowymi kosztami. Jeśli tak to napisz proszę jaka to jest kwota. Będę wdzięczny za odpowiedź.