Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam
Dołączam z do Ysego
Oby szybko i sprawnie przebiegła transakcja
Sobota dzień sprzątania, garkolandia, no i dzień wolny od pracy. Dziś kuchnia serwować będzie gołąbki
Zbyszek nie przepracuj się, daj znaka od czasu do czasu.
Miłego dnia Szaleni
Dzień dobry.
Wyjazd do Gołdapi 16 września, a nikt się nie zgłasza na żadnym portalu. Senna, mało radosna chyba będzie ekipa. A może żyją na razie urlopami, wakacjami, ustawiczną walką z dolegliwościami, urazami nóg, rąk, szyi, barków...?
Dzień dobry
U mnie od rana słonecznie i ciepło
Ysy dzięki za kawę i humorek
P-siak tak to czasami bywa że ludzie nie chcą się ujawniać na forum ale na miejscu będzie super towarzystwo, coś i tym wiem najważniejsze to pozytywne nastawienie gratuluję miejsca i terminu wyjazdu
Dziś gramy o złoto w siatkówce, będą emocje
Miłego dnia
Ysolku .... to w końcu który przysypiał ? Kowelski czy Lech ?
I jeszcze .... a może Zbyszek tam jest nie tylko z kolegą ?
Marzenko ... podpowiedziałaś mi pomysł na obiad , ale to już po niedzieli ... po najbliższej
Alutka .. kibic
P-siak ... wiele osób tylko czyta , a nie ma profilu założonego , a wiele ludzi po prostu nie słyszało o istnieniu tego portalu wiele osób w sanatorium było zaskoczonych , gdy mówiłam im o tym . Jedna z takich osób założyła konto , lecz niestety zaczęła od opinii , która nie spodobała się części forumowiczów i dostała baty . Min. właśnie za to , że pierwszy post był opinią no cóż , taki mamy klimat
Dwzień dobry
P-siak w chirurga się zabawia i zastanawiam się, że tam, gdzie jedze będzie drętwo
Nie przejmuj się, jakiś Zabawowy (a) się znajdzie
Zbyszek - Kolega a Gienia tęskni
Ysy powitał humorkiem fajnym
Kowalski lub Wałęsa
Miłej soboty życzę
Dzień dobry
Ja dziś serwuje paprykę faszerowaną to to ja lubię
Mecz także a najbardziej boks...dziś wieczorem młodziutka Polka walczy o złoto ech będą emocje
Dziś winko trzeba napocząć nie ma wyjścia
Atinko, jak trzeba, to trzeba
Winko jest the Best
Ja kotlety z gotowanych ziemniaków z mięskiem i sosem pieczarkowym - też dobre będą
Mecz siatkówki, cóż zasada 2- 3 może
Pozdrawiam
Dzień dobry.
Pogodny ,słoneczny wietrzny dzień .
Weekend sobota ,lubię ten czas
Pakowanie walizki ,przygotowanie na wyjazd .
Maż zjazd z pracy odpoczywa ,jutro trasa wyjazd Krynica Zdrój
Dzwoniłam dzisiaj ,dostałam parking w gratisie
Małe rzeczy cieszą ,będzie na imprezkę
Nie będę obecna na forum. ale tak zaglądnę do Was .
Trzymajcie się w zdrowiu ,pozdrawiam.
Dzień dobry Paczuszko
Pozdrawiam Niedzielnie .
Każdy gdzieś wyjeżdża, w inne miejsca , niż zwykłe , dlatego życzę wiele ciekawego do obejrzenia i zapamietania.
Dobrego dnia dla Wszystkich Szalonych
Grażynka w Krynicy
Tylko Martinka niedzielnie zawitała
U mnie zabiegany , pracowity dzionek ... tak bywa teraz czas na odpoczynek , bo jutro od nowa .....