Co uważacie o zbliżeniach kuracjuszy?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
p-siak
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 cze 2013 20:36
Podziękowano: 4 razy

Re: Co uważacie o zbliżeniach kuracjuszy?

Post autor: p-siak »

Była taka nagonka, że karmienie piersią w miejscach publicznych było niesmaczne.
Ja mówiłem na taki widok ,, Coś pięknego, rośnie nowy człowiek/obywatel, je, chce wzrastać. No i szacunek dla ofiarności jego mamy".
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 12 razy
Podziękowano: 52 razy

Post autor: Kleinehexe »

P-siak, nie wiem czy można powiedzieć, że była, chyba wciąż bywa to problem.
Słyszałam o przypadkach, gdy karmiącą kobietę w restauracji wysyła się do toalety, bo kogoś to przy jedzeniu obrzydza. :o :shock:
p-siak
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Świat zwariował.
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 103 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: GIENIA »

Ciekawy ciag dalszy tematu :D

Byłam świadkiem w pociągu , gdy pani jechała z takim ok 3 - 4 lata synkiem .... nagle młodzieniec zaczął zadzierać mamie bluzkę i żądał cyca :) mama dawała mu batoniki , owoce , a on nie , tylko .. cyca :lol:
Nie ustępował , więc pani mu na to pozwoliła , młodzieniec chlipał , siorbał z pianką na ustach .... gdy nagle z przedziału wybiegł taki ok 25 lat chłopak i jak później mówił , zwymiotował w toalecie .
Nie było to na widok piersi tej pani , gdyż nieco zawstydzona zakrywała ją bluzką , no a sutek , no to młodzieniec osaczył ... ;)
Przyznam , że widok był taki sobie ;) , wszyscy byli zniesmaczeni , a gdyby sytuacja wydarzyła się w restauracji przy stoliku tego chłopaka , podczas posiłku :?:

Myśląc o sobie , myślmy także o innych :)
Genever
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 31 maja 2022 06:44
Podziękował: 19 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Genever »

Gość pisze: 12 sie 2024 09:14 A nie uważacie że to może być jedna wielka podpucha, taki kij w mrowisko?
Oczywiście 😁 wchodzi delikwent o ksywce Ksztusiec jakby sobie literkę s dopisał ( dziwnie akurat fala zachorowań) rzuca temat, nic nowego ani odkrywczego, typowe trollowanie jak wszędzie. Ani on kuracjusz, ani jurny byczek.
Ale przy okazji jak ktoś pisze, że był naście razy w sanatorium i nic nie widział nic nie słyszał to albo ślepy albo...
Ja tam uważam, że mi nic do tego 😃 każdy dorosły odpowiada za siebie. Sama nie unikam czasami flirtu aczkolwiek szlaban jest. 🤣
A trolli internetowych tłumaczyć nie zamierzam, nie on pierwszy nie ostatni. Już byliśmy zbawieni i co z tego wyszło.
Lepiej by napisał gdzie na szybko dobrego endokrynologa dorwać. 🙄
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Gieniu, oczywiście masz rację, trzeba myśleć o innych, ale dlaczego ludzi obrzydza coś tak naturalnego jak jedzenie? Czy to mleko matki obrzydza, czy samo ssanie piersi? Może mi ktoś to wyjaśni, bym mogła lepiej zrozumieć innych. Przecież to dziecko je. Ludzie dorośli też jedzą w pociągu. O co chodzi? Dla mnie to jest coś naturalnego, najlepszego co może być.
p-siak
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Hm... Ten młodzieniec, 25, jak monia pierś kobiety, to też wymiotuje? Jeśli był innej orientacji, to jego ,,wyczyn" jest trochę wytłumaczony..
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

No właśnie P-siak, czy kobieca pierś taka niemiła facetowi? A jeśli inna orientacja, to monia co innego i mu dobrze. ;) :oops:
A poza tym przecież to nie on tę pierś ssał w tym pociągu. Po drugie, jest duże prawdopodobieństwo, że robił to, gdy był osseskiem i teraz nagle to obrzydliwe? :?
Może wyjaśni to ktoś, kto ma podobne odczucia jak ten 25latek. Mnie to ciekawi.
Genever
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 31 maja 2022 06:44
Podziękował: 19 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Genever »

Pozwolcie, że się wtracę. Nikt nie kwestionuje dobra jakie niesie karmienie piersią. Ale sorry... czterolatek (!) jedzący wszystko to nie niemowlę. Mój partner uwielbia kobiece piersi ale niekoniecznie z dyndającym czteroletnim smykiem też pewnie nie byłby zachwycony 🙃
Też mnie takie sytuacje odrzucają szczególnie w restauracji lub nawet przy stole rodzinnym a mam kuzynkę... Jej młodzieniec miał 4.5 roku w jednej ręce trzymał kanapkę z żywiecką drugą szarpał bluzkę... jaką potrzebę to ma zaspokoić ,poszarpał i pobiegł z kanapką dalej... jest czas na cyca, smoczek, pieluchę...
Każda z Mam ma prawo do swojego podejścia moje jest takie.
Z drugiej strony maluszek ( ot taki do roku) to dla mnie zupełnie inne odczucia, wzruszam się często.
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 103 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: GIENIA »

GIENIA pisze: 12 sie 2024 17:57
Nie było to na widok piersi tej pani
Kleine , p-siak .... chyba przeoczyliście te moje słowa :)

Oprócz tej mamy i tego chłopaka , było nas w przedziale jeszcze 4 osoby .... wszyscy byliśmy zażenowani , nie widokiem kawałka piersi , ale sytuacją ... tak jak Genever pisze ... co innego niemowlaczek , a co innego biegający i jedzący wszystko chłopiec :?

W restauracjach , nie wyobrażam sobie karmienia przy stolikach , ale też urągającym jest odsyłanie do toalety ... powinny być pokoje dla mam karmiących i zmieniającym dzieciaczkom pieluszki :)
Chociaż , jakby nie patrzeć , naturalną też sprawą jest zmienianie pieluszki , wszystkim nam zmieniano no to czemu nie na stoliku w restauracji ? :o
ODPOWIEDZ