Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Też tak myślę Kaziu
Co do samego tekstu , nie ma podstaw aby zniknął , ale link to już chyba tak czyżby goście im nie dopisali
W tym " cudownym " sanatorium , gdzie kwaterują w 4 osobowych klitkach , nawet za czajnik trzeba płacić ... rozumiem za telewizor , ale żeby za czajnik
No to w końcu jaka jest prawda?
Piszecie półsłówkami. Nic z tego nie rozumiem.
Jak w tej Arce jest na NFZ. Jadę w listopadzie/grudzień 2024.
Dwie skrajności. Od totalnego zachwytu po maksymalną negację.
Nie wiadomo, kto pisze prawdę?
Masz rację. Pojadę to zobaczę. Prawdę mówiąc nigdy opinie na forum nie pokrywały się z realem.
Nie jestem wybredny. Dostosuję się. Martwi mnie tylko pora czyli 28 XI/19 XII. Może być różnie.
Rok temu byłem z żoną w Ciechocinku i przesiedzieliśmy całe 3 tygodnie w pokoju. Pogoda była paskudna.
Ale i tak nam się podobało.
Tak kolego masz racje ,za parking to sie cenią zdzieraj jask m,nie pamieć
nie myli 60zl doba . miałem okazje by w vtym roku w marcu z fuduszu
cała moja opinia jest na forum ..pobyt -opinia ....
pisaem szczególowo ,warto przeczytac ,troche termin kiepski
alec za to ile jodu ,tam siec nie idzxie nudzić ,sa balety co dzienniec
miego wypoczynku zyczy wiktorek
Jestem po pobycie w Arce przy Sułkowskiego w Kołobrzegu. Potwierdzam ciasnota niemiłosierna jedynek brak, dwójki przerobione na trójki, trójki na czwórki. Remont dalej trwa. Za wszystko dopłata, brakuje dopłaty do miłej obsługi fizjoterapeuty. Obsługa ze wschodu, jedzenie nieurozmaicone ale smczne.Lekarze, zależy kto. Wszędzie daleko. Po prostu moloch. Bardzo dużo osób mających muchy w nosie. Tego typu obiekty nie powinny podpisywać umów z NFZ.