Co uważacie o zbliżeniach kuracjuszy?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 254 razy
Podziękowano: 137 razy

Re: Co uważacie o zbliżeniach kuracjuszy?

Post autor: GIENIA »

W tym przedziale nikt nie patrzył , wszyscy z zażenowaniem odwrócili oczy , ale nie wszyscy mieli słuchawki , aby nie słyszeć mlaskania i chlipania chłopca i i syknięcia z bólu mamy przy podgryzaniu :roll:
Arker pisze: 16 sie 2024 13:41

Gieniu ja nie o Tobie tylko o tym chlopaku co powiedzial ze zwymiotowal ,nie bierz tego do siebie ,przepraszam jak sie poczulas dotknieta :kwiat: :kwiat: :oops:
Ależ nie masz za co przepraszać :lol: to tylko dyskusja :)
Ostatnio zmieniony 16 sie 2024 13:51 przez GIENIA, łącznie zmieniany 1 raz.
Genever
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 31 maja 2022 06:44
Podziękował: 37 razy
Podziękowano: 156 razy

Post autor: Genever »

Nie ma innej opcji 😂 tym bardziej , że taki cyc bardziej jeszcze odzwierciedla prawa grawitacji 😆
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Zaczynam rozumieć. :D Wielu spostrzega pierś kobiecą przede wszystkim przez pryzmat seksualności, choć nie taka jest jej główna rola, i nie potrafią tych dwóch sfer oddzielić. :oops: To bardzo ciekawe i mam swoje wnioski skąd się to bierze. 8-) Pozostawię to jednak dla swojej świadomości, by ci co prowokują ponownie dyskusję nie mówili później, że wałkuję temat. :roll: Poza tym, nie dostrzegam już sensu, by o tym pisać. Ważne, że do prawdy dotarłam, a ta jest jak dooopa: każdy siedzi na swojej. :lol: :lol:
kruszynka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 lip 2021 22:24
Podziękował: 482 razy
Podziękowano: 120 razy

Post autor: kruszynka »

Genever :D na piersiówkę, naleweczkę (zapewniam ,dobra z pigwy :o )
Zapraszam na inne ,moje tylko zadoopie. :D p
Wszystkie tematy oblecimy i ten piersiowy inaczej :lol:
PS na pobytach nie zbliżać się do okien otwartych tych na wyższych piętrach ,po "piersiówkach"
oczywiscie;)
Genever
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

kruszynka pisze: 16 sie 2024 12:30 Jakie tutaj miłe gdybania ;)
Genever o jej kajaki :D
Właśnie mieliśmy jutro jechać min na kajaki .
Ponieważ temperatury rosną ,a ja nie toleruję ich w takich cyfrach jak teraz
wyjazd się położył na urokliwe zadopie :lol:
Bo ja nie preferuję wyjazdów na jeden dzień .
Poczekamy ,aż wróci pogodowa normalność .
Kleinehexe słonko chętnie Ci zorganizuję taki wypad ,rzuć tylko hasło :serce:
Genever miło spędź czas :serce:
Dzięki kochana Kruszynko. Wypad dopiero za dwa tygodnie może będzie przyjemniej?
Gdzie Twoje zdjęcia kwiatów z ogrodu?
Ja w tym roku mam jedną doniczkę i do tego nie bardzo wyjściową.
Pozdrawiam 🌻
Genever
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Kleinehexe pisze: 16 sie 2024 14:08 Zaczynam rozumieć. :D Wielu spostrzega pierś kobiecą przede wszystkim przez pryzmat seksualności, choć nie taka jest jej główna rola, i nie potrafią tych dwóch sfer oddzielić. :oops: To bardzo ciekawe i mam swoje wnioski skąd się to bierze. 8-) Pozostawię to jednak dla swojej świadomości, by ci co prowokują ponownie dyskusję nie mówili później, że wałkuję temat. :roll: Poza tym, nie dostrzegam już sensu, by o tym pisać. Ważne, że do prawdy dotarłam, a ta jest jak dooopa: każdy siedzi na swojej. :lol: :lol:
Absolutnie i totalnie o seksualność mi nie chodziło... ale mądrze mówisz każdy niech robi co mu serce w tej kwestii podpowiada.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Myślę, że po takiej dyskusji nawet ogierowi przeszła chęć na zbliżenia z kuracjuszkami :D
Ja jestem zwolenniczką zdroworozsądkowego podejścia do życia.
Nasze życie w jakimś stopniu jest warunkowane normami obyczajowymi i środowiskowymi. Czy one nam się podobają, czy nie jesteśmy zobligowani do ich stosowania.
Nie ma górnej granicy wyznaczonej dla karmienia piersią, ale na pewno karmienie 4 latka w miejscu publicznym nie jest przyjęte przez społeczeństwo. I na pewno nie chodzi tutaj o seksualność.
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 254 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

Ogier się wystraszył , że któraś z pań nakarmi Go piersią :lol:

Kleinehexe pisze: 16 sie 2024 14:08 Ważne, że do prawdy dotarłam, a ta jest jak dooopa: każdy siedzi na swojej. :lol: :lol:
:lol:
Otóż to :)
Zostawmy już to karmienie ...... ale Kleine , ja mam do Ciebie takie pytanie . Czy Ty przy swoich rodzicach , a Oni przy Tobie chodzicie na golasa ?
Znając Twoje poglądy na temat nagości , spodziewam się , ze odpiszesz , że tak :) odpisz tutaj , nie gdzieś za opłotkami ;)

Ktoś z forumowiczów też chodzi na golasa przy dzieciach , rodzicach skoro to takie naturalne ? a może Wszyscy , także i ja , jesteśmy zaściankowymi wieśniakami :?:
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Gieniu, po pierwsze doprecyzujmy, nie chodzę na golasa non stop. ;) :lol: Ale w moim domu nie było problemu z nagością, ani się nią nie epatowało, ani też nie robiło problemu, gdy sytuacja nagości wymagała. Dzięki temu, gdy wyjeżdżałam np. na kolonie, wówczas do NRD, czy Czechosłowacji, nie przeżywałam szoku kulturowego, gdy w łaźni chodzili bez skrępowania nadzy ludzie. Niemki to nawet głównego wejścia do łaźni zbytnio nie domykały, a polscy chłopcy z wypiekami na twarzy zapuszczali żurawia, widząc nagą kobietę pierwszy raz w życiu. :oops: :P
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Nagość towarzyszy nam przez całe życie i jest jej naturalnym elementem.
Wychowana byłam w domu, w którym nikt nie robił z tego problemu, tak samo wychowywałam swoje dzieci a one moje wnuki. Co oczywiście nie znaczy, że ktokolwiek ganiał nago po mieszkaniu. Jednak jest wiele sytuacji, gdy ta nagość jest nieunikniona i jest postrzegana przez nas jak coś normalnego.
ODPOWIEDZ