Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nikt wchodzących na to forum nie był w tym roku w Szczawnicy . żeby móc przekazać czy wieczorami obywają się jakieś dancingi i jakich lokalach. Za jakąkolwiek informację będę wdzięczny. Pomoże mi to rozwiązać dylemat jaki mam . bo chyba pochopnie zarezerwowałem sobie pobyt koniec września a początek października i nie wiem czy odwołać tą rezerwacje i szukać wolnego pokoju w innych kurortach.
Wodniak1965 pisze: 22 sie 2024 14:52
Abstynent 666 napisz gdzie aktualnie odbywają się dancingi w krynicy Zdrój i jakie jest nimi zainteresowanie.
Bylem tam obecnie po zone ,bylismy w Lwimgrodzie ,frekwencja spora bilet 10 zl. Na przelomie kwietnia i maja bylem na turnusie wiec chodzilem do Prezydenta glownie ,ale tez i do Continental ,Hawana ,Lwigrod w ktorym grali w srody i jeszcze w ktoryms dniu tylko zapomnialem,Wiem ze ludzie chodzili gdzies do jakiego Gorala ale ja tam nie bylem ,acha teraz graja tez pod kinem tak jakby w piwnicy ale tam taki kameralny dancing malo tam miejsca