Obiektu .

I usiąść niedaleko w lesie na ławeczce

To jest tam gdzie w kawiarni na dole robot obsluguje klijentow?BozenaMat pisze: 06 sie 2024 12:22Wszystko zależy czego szukasz i jaki budżet przeznaczasz. Jest sporo fajnych miejscówek.kruszynkaK pisze: 06 sie 2024 11:35 Szukam teraz coś naprawdę godnego uwagi w centrum ,z dobrym standardem .
Ktoś był ostatnio i ma świeżą ocenę ?
Ja ostatnio załatwiałam lokum przez City Center Apartments. Mają swoje miejsca na Cichej, Świdzińskiego 1 i 5, parę apartamentów w Kaprysie i na Dąbrowskiego (nowe osiedle) i chyba jeszcze gdzieś, ale nie pamiętam. Wystarczy, jak wpiszesz City Center Apartaments w wyszukiwarkę i Ci wskoczą wszystkie miejscówki. Na stronie wygląda to całkiem przyzwoicie. Nowe, albo wyremontowane apartamenty, łazienki super. Zobaczymy.
Ja na razie jestem zadowolona z obsługi. Dobry kontakt z menadżerką, jest możliwość wynajęcia parkingu podziemnego w budynku na Świdzińskiego 1, a te apartamenty na Cichej to w większości są z garażem.
Po weekendzie dam znać jak to wyglądało i czy rzeczywiście warto. Z tego, co menadżerka mówiła, to miejsce na Świdzińskiego 5 jest po remoncie (nawet podłogi były zrywane). Pojadę, ocenię, dam znać
Aha.... polecano mi jeszcze Jaśmin Apartamenty Zdrojowa 10. Całkiem nowe miejsce (w głębi za Renesansem). Też wygląda super.
Pozdrawiam.![]()

Jasne ,mnie tez bys odnalazlaKleinehexe pisze: 15 sie 2024 21:57 KruszynkoKo, to przekaż jej jeszcze, że za jej radą też sypiam bez majtek.
![]()
![]()
Myślę, że odnalazłabym się w Krasnobrodzie. Moje klimaty.![]()