Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Bogutko dzięki
Bardzo lubię wybrzeża morza Śródziemnego.
My w tym roku wracamy nad Czerwone.
Nasze dla mnie za zimne na kąpiele
Życzę Wam dobrego odpoczynku i miłego czasu z rodziną, i nie tylko
Witajcie, no i dzisiaj koniec wakacji. Trochę smutno, ale pocieszające jest to że jeszcze kilka dni ma być słonecznych września.
Powiem Wam powoli zaczynam szykować torbę na wyjazd...
Ale chyba muszę szykować mieszane, bo powrót 13 października, może być już zimniej. Korzystajcie z uroków flory gdzie jesteście. Ja osobiście pozdrawiam znad jeziora Trzesiecko
Witajcie
Ciekawe jak Gabi z mężem mija turnus. Pewnie super.
Pół roku minęło od naszego powrotu z sanatorium w Polańczyku. Czas leci.
Jesień a ja lubię jesienne wyjazdy. Może uda się coś zorganizować. Może Kotlina Kłodzka .....
Na razie ogród i rozmyślania.
Pozdrawiam
Bogutka
Witajcie kochani.
Miejsce do którego trafiliśmy, to inne realia niż dotychczas. Ośrodek na totalnym odludziu. Ale jak dla nas pasuje. Nie mamy potrzeby gdzieś jeździć i chodzić po rynkach, placach miast. Większy i szczegółowy opis zrobię później, albo po powrocie. Na ten czas warto wspomnieć dla osób które szykują się na kolejny turnus do Ossa 1, że jest utrudniony dojazd tutaj. Ale o ile zadzwoni się i poinformuje recepcję, to podstawiają na dworzec busika, jeśli ktoś dojedzie do Rawy Mazowieckiej.
Dodam Wam jako ciekawostkę że to właśnie tutaj kręcono film ,,Wyjazd integracyjny,,
Witajcie
Dla mnie wakacje dopiero nadchodzą
U nas czas wakacji to praca ,i dbanie o gości odpoczynek
Bogutka wspomina czas spędzony w Polańczyku ,
My wspominamy wyjazd styczniowy do Buska Zdrój i czekamy na skierowania z KRUS.
W tym roku coś bardzo długo
Wyjazd może listopad , czekamy cierpliwie na telefon
Bunia w pewnym sensie i u nas czas wakacji to goście. Przyjeżdżają i wyjeżdżają. Ciągle ktoś. Nasza sypialnia zajęta a rano potrzeba więcej kubków na kawę kakao itd. Kochamy ten rwetes. I kochamy potem jesienią gdzieś sobie wyjechać.
Sanatoryjnie posucha więc tylko prywatnie.
Gabi fajnie że Wam odpowiada miejsce pobytu. Do tego takie ekranizacyjne. Super.
Bogutka