Atrakcyjne cenowo turnusy rechabilitacyjne nad morzem

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
zebra
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 lis 2014 17:10
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 7

Atrakcyjne cenowo turnusy rechabilitacyjne nad morzem

Post autor: zebra »

Witam. Tak jak w tytule jesteśmy z mężem zainteresowani turnusem jesiennym. Może ktoś zna dobre ośrodki , z niewygórowaną ceną i dobrymi zabiegami.Pozdrawiam serdecznie :kwiat:
Awatar użytkownika
Pancernz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 kwie 2017 17:11
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Re: Atrakcyjne cenowo turnusy rechabilitacyjne nad morzem

Post autor: Pancernz »

Poszukaj dobrze w wyszukiwarce forum ,sam założyłem z dwa czy trzy tematy podobne ,ceny mocno skoczyły od czasu covidu ale wciąż można coś znaleźć im bardziej zimno tym ceny spadają i zależy na ile chcecie jechać tydzień czy dwa .
zebra
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 lis 2014 17:10
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: zebra »

Myślimy o drugiej połowie listopada. A na ile , tez jeszcze nie wiemy, czasami bywają promocje . Pozdrawiam. :kwiat:
Daro 4242
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 mar 2023 10:02
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękowano: 8 razy

Post autor: Daro 4242 »

Co to znaczy niewygórowana cena?
Za 1 zł?
Zależy Wam na rechabilitacji czy pobycie nad morzem?
Obojetna miejscowość?
Jadę w sobotę do Kołobrzegu na dwa tygodnie w cenie 3600zł(pokój jednoosobowy, w cenie trzy zabiegi, posiłki bufet, basen itp)
Rehabilitacja jest dobra w Sopocie w ośrodku MSWiA
Blisko zatoki(100m) widok z jadalni oraz większości pokoi na zatokę, do centrum Sopotu 1 km(ale są autobusy spod Sanatorium)
co do pokoi to nie wiem, gdyż byłem tylko na rehabilitacji.
Genever
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 31 maja 2022 06:44
Podziękował: 37 razy
Podziękowano: 156 razy

Post autor: Genever »

Witajcie. Faktycznie mało precyzyjne pytanie.
Jeżeli chodzi o większe miejscowości to w Kołobrzegu znajdziecie bez problemu z tym, że ceny wysokie. Z pozostałych polecam Piramida w Mrzeżynie, Cechsztyn Ustronie, nowe sanatorium w Ustce Green Garden w listopadzie balkon niepotrzebny a baza zabiegowa super, Łeba Zdrowotel, Świnoujście lubię ale generalnie zabiegi rozrzucone a biegania nie lubię, Argentyt Dąbki. To te co znam, lubię ,do których pewnie jeszcze zawitam.
Awatar użytkownika
Pancernz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 kwie 2017 17:11
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: Pancernz »

No właśnie ważny przedział cenowy i jak mówię temat już był bo dla jednego 3600 jest ok a ja znajdę do 1500 za dwa tygodnie już w tym terminie także kwesta ośrodka ,jeszcze są "perełki" cenowe 8-)oj właśnie sprawdziłem swoje ośrodki muszę sie w pierś uderzyć bo ceny są już nawet w moich asach serwisowych hehe powyżej 2300 ups
ODPOWIEDZ