Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Nic właśnie Basiu
Jeszcze jak na obiad nie będzie rosołku i udka to będę zawiedziony.
Za to udała się wycieczka na Westerplatte, warto było pojechać zaraz po śniadanku. Jak odjeżdżaliśmy to kolejka do parkingu była kilometrowa . Nie spodziewałam się takich tłumów, oprócz indywidualnych turystów bardzo dużo wycieczek. Pewnie jutro będzie dużo luźniej, ale co mi z tego jak w normalne dni zabiegowe czasu na takie wypady brak.
Wszystkiego miłego Wam
Byłem Nutko, i to bardzo
Bo i na obiadek był tradycyjny rosół uzdrowiskowy z udkiem na drugie, i poobiednia wycieczka też udana - aż do momentu gdy zamiast doładować sobie konto za trzy dychy zrobiłem to za... trzy stówki.
Wszystko przez te tutejsze pojawiające się i znikające zasięgi.
Jak mawiał Mały Rycerz - nic to.
Jutro przed śniadaniem pomacham kończynami w środowisku mocno solankowym (kiedyś opiszę) i humorek mi wróci.
Jeszcze pełne dwa tygodnie .
Dobrej nocy
Dzień dobry,
hm, rzeczywiście bryza morska zaćmiła widzenie , ale to nic nie znaczące zero
Kaziu, to i tak jesteś szczęśliwcem, u mnie nie było ani razu rosołu , a udka to były ze 4 razy.
No cóż jesień się zaczyna i znowu trzeba wit D łykać , od grypy się zaszczepić , buty kryte wyciągnąć ....
Dzień dobry
Kazimierzu i tak od maja do końca września dzikie tłumy wszędzie w Trójmieście
Polecam Gdańsk pobrzeże nowe mosty zwodzone i inne piękne nowe uliczki
Bibi dziękuję za pamięć o moim peselu tu...
Nutko ponoć kileckie łaskawe w pogodę i na to liczę bom przybywam na początku miesiąca
Los gapiszona
Miast jakaś pomoc zaoferować - obśmiejom .
Dobrze że przynajmniej przeproszom .
Przemiła pani z borowiny przełożyła mi zabieg (z własnej inicjatywy, żeby nie było...), teraz w związku z tym trzeba zaplanować czas między obiadem a kolacją. Może katedra oliwska?
A wieczorem zachód słońca, póki pogoda odpowiednia.
Dobrego dnia
Dzień dobry,
nie obsimiejom, nie obśmiejom
znane jest powiedzenie : nie śmiej się dziadku z czyjegoś wypadku, dziadek się śmiał......
lepiej nie drażnić losu.
Ciąg dalszy pięknej pogody ....
Ale sny dzisiaj mialam , znowu w sanatorium byłam i jeszcze cóś
To miłego dnia , pa
Dzień dobry Pogaduszki
Ostatni dzień pracy przed długim urlopem, na który nigdzie nie wyjeżdżam
Zagubiony, ja zamierzam się odchudzić i nie zbierać sadełka na zimę, bo może zimy nie będzie
Basiu sny prorocze, może się spełnią
Miłego dnia Wszystkim życzę