Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
O nie Grażynko, nie poczeka ta piwnica, gdyż właśnie światło znajduje się już na środku sufitu Elektryk właśnie skończył robotę -przeniesienie punktu świetlnego ze ściany.
Trochę czasu mu to zajęło, ale jest super
Nie wiedziałam, że mam jakieś grzyby w słoikach No i wiele innych rzeczy
Szykuje się robota, odgruzowywanie
Pozdrawiam wieczorem
Dzień dobry,
CZas najwyższy trochę przysiąść Koleżanko,
ile można lansum- lanksum
A Pięknota to liście grabi, ktoś musi
U mnie wczoraj wiało dość mocno, nawet okno musiałam zamknąć bo mi żaluzje prawie wyrywało ,
a nad ranem trochę popadało , zobaczymy jak dzisiejszy dzień się rozwinie, mogłoby padać nawet cały dzień .
Wszystkiego dobrego
Dzień dobry.
Wietrzny ,pogodny słoneczny dzień .
Jesień ,zbiory w ogrodzie ,ciąg dalszy .
Martinko ,numerek jest dobry na oczekiwanie
Basiu z liśćmi wszyscy tak mamy ,ktoś musi
Piąteczek ,weekend na horyzoncie .
Hello pogaduszki ,spokojnego ,pogodnego dnia ,pozdrawiam.
Hejka
Ciut spadło numerków ale to jeszcze niezachwycająca ilość
Zimno, niby 20 stopni ale jakoś mokro w powietrzu, nieuchronna zmiana temperatury na październikową się szykuje
2 tygodnie w domku, na urlopie.
Raz wyjazd na kroplówkę i częste wizyty w piwnicy, w celu posprzątania.
Wersal tam zrobię
A gdzie plaża, słońce, nie w tym roku niestety
Inne wydatki i potrzeby
Miłego wieczoru I weekendu życzę
Witam,
tak to jest z obowiązkami, jeśli trzeba to trzeba
Dzisiaj przyjaciół mam na kolacji i bardzo się cieszę
O 3;30 coś mi spać nie dawało , jakieś mary abo co ,
dobrego weekendu
Dzień dobry Pogaduszki
Chłodno, dresik i kawa , na którą zapraszam. Nie mam innych planów na dzisiaj niż to, o czym wspomniałam lecz mężowi nie wiem czy uda się znaleźć czas na tę piwnicę
Obiadek został wczorajszy, więc nie robię Dobrego, pięknego dnia życzę
Dzień dobry.
Chłodny , pogodny dzień ,już jesiennie .
Domowe prace zakończone ,czas weekendu .
Ewa tak to jest z pracami w ogrodzie ,tam zawsze zajęcie
Zaraz mam najazd na dom ,będzie gwarno .
Miłego ,popołudnia wieczoru,pozdrawiam.
No to ja powiem dzień dobry
"Zwolniłem się" dziś z groty solnej, wieje tam i chłodno a chciałbym ten ostatni tydzień przeżyć tu bez zawirowań zdrowotnych.
Dobrego dnia i tygodnia