Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Abstynent , bardzo ważne jest to o czym piszesz - badajcie się Panowie
Nawet przy takiej diagnozie trzeba wierzyć w skuteczność leczenia ,
trzymaj się i zdrowiej
Abstynent nie przejmuj się za wczasu. Ja też miałem ten problem i w styczniu zrobili porządek. Zrobili zabieg i teraz jest OK. Zero przerzutów czego i tobie życzę. Zrób porządek jak naj szybciej. Będzie dobrze. Powodzenia.
Mój mąż przy łagodnym przeroście , kontrola raz w roku ,od kilku lat przyjmuje leki , które przepisuje urolog. . To Aprofina i Tamispras. Więc chyba są leki zapobiegające.
Mazrena pisze: 26 wrz 2024 15:50
Abstynent, będzie ok
Mój też jest pod kontrolą urologa po rezonansie, nakłuciach itd....PSA wysokie cały czas, ale żadnych tabletek nie dostaje .Lekarz mówi ,że nie ma na to tabletek, hm kontrola raz do roku
Renatka jaka tabletkę bierze mąż
Witam. Mąż od wielu lat bierze raz dziennie tabletkę Omnic Ocas 0,4 mg i na razie jest dobrze. Czy to zasługa leku, nie wiem. Pozdrawiam