Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dzień dobry, powoli zbliża się termin wyjazdu. Jednak pojadę autobusem z Warszawy Jeżeli ktoś tez taką formę podróży wybrał to będzie nam raźnej jechać. Pozdrawiam
Zoja,
Poczytaj opinie, nic się nie zmieniło.
Ja jestem w Gorniku i były ze mną pa nie z Piasta na wycięcie i opowiadały o warunkach w tym przybytku, tragedia.
Może uda Ci się zamienić na coś innego. Dobrze kolega. Nazwał ta dyr.
Pozdrawiam z Górnika. IE
Dziekuję za informację, Czytałam opinie, postanowiłam jadę. Usłyszałam, że dadzą mi 1 ręcznik, a drugi mogę sobie wypożyczyć za 15 zł. Sprawdzę na miejscu. Pozdrawiam
Wilki widziałam, ale piekne rzeźby. Na szlaki turystyczne nie wchodze sama, a i po drodze tez spotykam kuracjuszy. Mysle, ze nie mozna chodzic cichutko tylko glosno rozmawiac to wilki uciekną . Pozdrawiam
Irena
Tu nie jest tak źle. Mieszkam w pokoju 3 osobowym. Kolezanki sa super. Na zabiegi tez nie narzekam. Jedzenie smaczne i wystarczajace, a za zle zachowanie mozna wczesniej pojechac do domu. Ha ha
Zojka
cieszę się że Ci się podoba i jesteś zadowolona jednak samemu trzeba być i sprawdzić.
Życzę udanego pobytu i wejdź do Górnika i zobacz jak tam jest, zobacz ich ogród .
Pozdrawiam IE