Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witaj Kazimierzu ,
ojej to już końcówka turnusu ? , tak trzeba dbać o swój komfort
Chorują ludzie? , na moim turnusie to było bardzo dużo zachorowań.
Dobrego Kaziu
Czas leci, zaraz trzeba będzie z powrotem kufry pakować. Różnica jest taka, że teraz można to robić na zasadzie upychania kolanem. To jest zaleta powrotów .
Już zaczynają ludzie kichać i prychać, tylko patrzeć jak się gabinety zabiegowe przeluźnią .
A właśnie, co w takim przypadku? Podpisujemy kartę po cichu czy jakoś formalnie lekarz nas zwalnia z zabiegów? A jak wtedy NFZ rozlicza sanatorium?
Dzień dobry.
Chłodny dzień ,słoneczko za chmurką .
Ewaszka ,zdrówka życzymy
Kazimierz ,jeszcze tydzień ,cieszyć się każdą chwilą .
Sopot morze ,atrakcyjne miejsce .
Nie lubię poniedziałku ,po weekendzie .
Spokojnego ,pogodnego dnia ,pozdrawiam.
Witam wieczorkiem
Pranie sprzątanie , też w piwnicy 2 godziny
Jutro też idę .
Muszę to zrobić, mąż szczerze pomaga
Każdy gdzieś wyjeżdża, wraca skądś
Ja pilnuję spadku numerków
Miłego wieczoru życzę
Dzień dobry.
Pogodny ,chłodny jesienny dzień .
Martinko nie każdy wyjeżdża ,pilnuj numerka ,korzystaj z zwrotu .
W tym roku wyjazdy mam zakończone .
Ewaszak ,trzymaj się ,zdrówko najważniejsze.
Wyjazdowym na kuracji ,niezapomnianych wrażeń
Spokojnego ,pogodnego dnia ,pozdrawiam.
Dzień dobry ,
jednak to jaki jest dzień ma wpływ kiedy wstajemy, dzisiaj pochmurno to i ja dłużej oko miałam zamknięte
Zgadzam się z Tobą Kaziu , do powrotnej walizki nie przywiązujemy takiej staranności
Pozdrawiam i spokojnego dnia życzę
Dzień dobry
Bibi nie do końca tylko pracują urządzają nowe miejsce na ziemi...
Jutro plecak i fruuu do Buska na kurację poznam nowe miejsce na mapie uzdrowiskowej
Miłego dnia Wam życzę