No i może jest jakaś miła pani która chciałaby ze mną zamieszkać w pokoju ? Jestem bezkonfliktowa niepaląca, zawsze uśmiechnięta, będę bardzo dużo chodzić, podróżować i jeździć na rowerze ...bo tak lubię.
Sanatorium (Energetyk Świnoujście marzec 2024)
- Iwona Mati
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 05 mar 2019 18:43
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 7
Re: Sanatorium (Energetyk Świnoujście marzec 2024)
No i może jest jakaś miła pani która chciałaby ze mną zamieszkać w pokoju ? Jestem bezkonfliktowa niepaląca, zawsze uśmiechnięta, będę bardzo dużo chodzić, podróżować i jeździć na rowerze ...bo tak lubię.
- Iwona Mati
- Pomocny Kuracjusz

energetyk swinoujscie
Dom jest położony w centrum na deptaku, składa się z części nowej i starej- jest po remoncie.
Czystość w obiekcie w gabinetach na poziomie, ale w pokojach tu juz zależy od pokojowych.
Jedzenie bardzo dobre urozmaicone i wystarczająco.
Baza zabiegowa na miejscu, chociaz jeszcze trochę uboga. Niby wszystko mają, ale w ilościach o 1 sztuce.
Personel -tu działa czynnik ludzki jedne panie sympatyczne inne nie.
- Iwona Mati
- Pomocny Kuracjusz

Ma to swoje plusy i minusy. Ale i tak uważam pobyt za bardzo udany , Świnoujście i okolice są piękne jest sporo wycieczek fakultatywnych proponowanych przez biuro.
- Iwona Mati
- Pomocny Kuracjusz

Jak dla mnie najsympatyczniejszą rehabilitantką była pani - Blondynka od gimnastyki na plaży zawsze z humorem, uśmiechnięta- dziękuję
Sympatyczny był personel na stołówce, wyrazy uznania dla kucharki smacznie i bardzo urozmaicone obiady chyba tylko jedna zupa się powtórzyła. Akurat z przydzielonych mi zabiegów byłam zadowolona dostałam 10 różnych w tym miałam do wyboru jeden z 3 rodzajów gimnastyki, miałam do wyboru masaż klasyczny lub hydrojet, dostałam 3 różne zabiegi z borowiną laser, solux, fotel masujący- nie narzekam.
Mam porównanie, bo byłam w sanatorium 10 raz i gdybym miała ocenić w skali 1- 10 przyznałabym 8pkt.
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 49 razy
- Podziękowano: 62 razy
Do tej pory opinie były fatalne i były do mnie pretensje, że wyrażałem się o tym sanatorium pozytywnie, bo bazowałem na swoich kontaktach z kuracjuszami tego obiektu i pracownikami innych obiektów sanatoryjnych.
Dobrze, że taka opinia się pojawiła.