Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
.....Tak masz rację Sztani ludzi trzeba się bać ...bo czasem pozory mogą mylić wiem coś o tym i nie mam na myśli tylko mężczyzn ...tylko nie można pokazać że się boimy ..tak mi się wydaje ..nie wiem może się mylę ale moja intuicja tak mi mówi ..i Elcia też
eluunia pisze:.....Tak masz rację Sztani ludzi trzeba się bać ...bo czasem pozory mogą mylić wiem coś o tym i nie mam na myśli tylko mężczyzn ...tylko nie można pokazać że się boimy ..tak mi się wydaje ..nie wiem może się mylę ale moja intuicja tak mi mówi ..i Elcia też
Niestety święta prawda potwierdzam, nie zaprzeczam