ku przestrodze dla mezczyzn
-
Arker
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 25 kwie 2021 17:06
- Oddział NFZ: Lubelski
- Podziękował: 54 razy
- Podziękowano: 33 razy
Re: ku przestrodze dla mezczyzn
Witam i dziekuje bardzo wszystkim osobom ktore mnie wspierali i dobrze zyczyli
Juz w domu operacja bez powiklan jak na dzien dzisiejszy ,szybko wypisuja teraz po operacjach ,no chyba ze sa komplikacje to dluzej ,u mnie byla temp. ponad 38 ale to nie powod dla szpitala zeby dluzej pozostac ,w karcie pisze wypisany w stanie dobrym i to poswiadzczam podpisem ,Jezeli cos by bylo niepokojacego to prosze przyjezdzac na szpital ,a ja mam 90 km.Ale temperature zbilem do wlasciwej i jest ok, Trzeci dzien po operacj mialem kryzys ,wstawanie ,kichanie ,kaszlanie z lzami w oczach.Do personelu niemam zastrzezen robia co w ich mocy ,od najnizszego do najwyzszego szczebla ,zwolnienie narazie na miesiac ,opiekunke mam bardzo dobra ,zastrzyki opatrunki ,troche bylo stresu jak nikt tego wczesniej nie robil .Mozna wspolczuc osobom samotnym po operacjach ,tragedia .Wsrode do szpitala ponownie na wyjecie cewnika i mysle ze i szwow,a za dwa miesiace badania czy wszystko ok, Pozdrawiam i jeszcze raz dziekuje za otuche i dobre slowo
-
Arker
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 25 kwie 2021 17:06
- Oddział NFZ: Lubelski
- Podziękował: 54 razy
- Podziękowano: 33 razy
Re: ku przestrodze dla mezczyzn
Dzieki Wielkie
,z dnia na dzien jest coraz lepiej ,troche mnie skreca to siedzenie w domu bo ja raczej z tych ruchliwych ,a to takie luksusowe wiezenie .Pozdrawiam i rowniez zycze zdrowia