Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
W PYRLANDI ( w Poznaniu) slońce na przemian z chmurami..ale ja Wam zyczę wspanialego przedpoludnia..niestresującej pracy..chorym żeby szybko wracali do zdrowia
malgorzatas pisze:W PYRLANDI ( w Poznaniu) slońce na przemian z chmurami..ale ja Wam zyczę wspanialego przedpoludnia..niestresującej pracy..chorym żeby szybko wracali do zdrowia
Malgosias mam znajomych z twoich okolic i zawsze się ze mnie śmieją jak podaję ciasto, że ciasto to jest surowe a upieczone to placek
Jestem rodowitą poznanianką i często zalatuje gwarą ..co dla niektórych jest niezrozumiale Jak jestem w Warszawie i kupuje kawiorek,to patrzą na mnie jak na kosmitke....dla nich to BULKA PARYSKA przepraszam za slownictwo..ale to nie mam na to wplywu...to tak jak slazak czy goral