Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam forumowiczów. Mam przydział na turnus NFZ do Złocienia w terminie 9.11.2024 do 1.12.2024r
Ktoś też się wybiera w tym terminie do Ustronia?
Pozdrawiam
Halszko.
Byłem pod Złocieniem i z tego co widziałam to na samym dole masz basen (w Malwie nie ma)Do środka nie wchodziłem. Proś o pokój na wejściem (powinien być od południa z dużym balkonem, im wyższe piętro tym ładniejszy widok). Jak jedziesz pociągiem to obok peronu stoi taxi. Do ośrodka masz ok.1km ale jak przejdziesz Wisłę to jest trochę pod górkę (można się spocić). Dziś pogoda wymarzona
Pitoniusz.
Dziękuję za radę. Super byłoby dostać pokój z ładnym widokiem. Zobaczymy. Rezerwowalam 1, więc nie wiem jak to będzie . Z taxi skorzystam na pewno. Z bagażem pod górkę i 1 km, będzie ciężko. Mam nadzieję, że będzie jakieś przy dworcu.
Ogólnie, ta górka mnie przeraża. Jak spadnie śnieg (zapowiadają) będzie nieciekawie. A przecież z ośrodka też będę wychodzić.
Pozdrawiam życzę Ci udanego pobytu, super relaksu
Odnośnie pokoju 1 osobowego, u nas widziałem jedynkę w studio z małym okienkiem wysoko pod sufitem. Nie było możliwości żeby przez nie wyjrzeć. Ja mam pod skosem z prawej strony jak stoję przed budynkiem. Jest on 3 osobowy z dwoma pomieszczeniami (ale nie studio)