Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dziękuję Ewaszko ale nie jestem przygotowana tak szybko wyjechać.
Wiele obowiązków mam na miejscu
Poczekam , może innym razem będę dzwonić
Teraz mam nr 717 i czekam , bo muszę wszystko ogarniać jak dostanę przydział.
Witam,widze ze tu sami oczekujacy na przydziały i z planami wyjazdowymi- samych satysfakcjonujących pobytow życzę,Pozdrawiam Serdecznie,Kolorowych,Papatki
Witam serdecznie Nocne Marki...jak ja się cieszę że wszyscy zdrowi...tak trzymać...udanych skierowań Wam życzę...zresztą do rehabilitacji i odpoczynku wszystko jest dobre....
Pozdrawiam i życzę miłego długiego weekendu...
Dziękujemy za dobre wieści
Życzę również dobrego, spokojnego i rodzinnego weekendu
Na dzisiejszy dzień nam 514
numerek , czyli już niebawem na początku listopada się okaże. jaka będzie moja przyszłość sanatoryjna .
Pozdrawiam miło Nocnych
Martinka pisze: 30 paź 2024 11:12
Nigdy mnie nie wysłali nad morze
Martinko , szkoda , że nie korzystasz ze zwrotów ..... ja , tak jak ewaszka byłam w zimowe miesiące w Kołobrzegu ..... właściwie to nie byłam tylko w styczniu , marcu i w kwietniu Kołobrzeg ma swój urok o każdej porze roku
Obyś tym razem otrzymała przydział nad morze
Jutro święto wszystkich świętych , w sobotę Zaduszki , czyli święto wszystkich dusz
No to też masz daleko Ewaszko
Jakoś mnie Kołobrzeg nie pociąga, może dlatego, że nie mam możliwości, chęci niczego zwiedzać
Bunkruję się w pokoju sanatoryjnym i wychodzę na zabiegi I jedzenie - dla zabicia czasu czytam hurtem książki .
Nie mam dobrego czasu w swoim zdrowiu, dlatego jest mi wszystko jedno