Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Pobyt od 2 do 23 października 2024 roku. Trafiłem na doskonałą jesienną pogodę, z wyjątkiem kilku deszczowych dni. Pokoje ładne, czysto. Wymiana ręczników i pościeli na życzenie. Posiłki ( dieta lekkostrawna ) smaczne. Telewizja kablowa płatna, podobnie parking przy budynku. Wifi ogólnodostępne słabe, korzystałem na laptopie z karty plusa ten był OK, natomiast play ze słabym zasięgiem. Pomiary ciśnienia, kontrola wagi, dostęp do lekarki OK. Dobrze mieć swój czajnik elektryczny w pokoju by poranna kawa nie wymagała spaceru po korytarzu. Zabiegi w pobliskim budynku na podobnym poziomie jak w innych sanatoriach ( mam już kilka za sobą ). W czasie pobytu udało się zorganizować dwa razy ognisko z pieczeniem kiełbaski. Sam skorzystałem z wyjazdu na biesiadę Łemkowską - karczma Latarnia Wagabundy. Muzyko-taneczna "terapia" w pobliskich restauracjach. Wyjazd bardzo udany - polecam.
Dzień dobry, pozwoliłem sobie dołączyć do tematu Rymanów, byłem w tamtym roku ale w Świerkowym Zdroju, było super polecam każdemu to miejsce...Jak w każdym teraz czajnik i tv, parking płatne ale miejsce super.....