Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Kto z Was wybiera się w styczniu 2025 do Arki lub do pobliskich ośrodków a lubi zimowe, wielokilometrowe spacery po plaży oraz wycieczki zorganizowane spontanicznie lub ewentualnie przez biura t.?
Zaawansowani tenisiści stołowi do zorganizowania 2-3 gier w tygodniu również poszukiwani.
W Ustroniu nie zawsze jest śnieg w tym terminie, a w Kołobrzegu co roku jest ekstra morskie, rześkie powietrze dużo lepsze niż w beskidzkich ośrodkach. Nad morzem można chodzić z kijkami promenadą lub w gumowcach po plaży
Ja po sprawdzeniu prognozy 1 stycznia, w razie braku śniegu biorę pod uwagę zabranie ze sobą roweru. Nie wiem tylko jakie są możliwości zaparkowania roweru , bo nie znam ARKI.
Można trzymać w bagażniku, na stojaku na rowery z mocnym łańcuchem ja kiedyś trzymałem na kładce schodowej przywiązany do poręczy to w Dąbkach, w Cieplicach w garażu.. Jrst też wypożyczalnia
Bagażnik odpada, choćby dlatego, że przez całą Polskę wolę przejechać pociągiem. Muszę mieć rower dedykowany na moje wymiary i kręgosłup, więc wypożyczalnia też nie.
Czy te stojaki w Arce mają jakieś zadaszenie, osłony? A może jest garaż podziemny (na waleta)?
Balkon w razie dużych deszczów pewnie nie wchodzi w grę
Stojak na rowery jest i to całkiem spory pod schodami wychodzącymi z kawiarni na 1-ym piętrze w kierunku morza.
Parkingu podziemnego z tego co mi wiadomo nie ma.
A rower w pokoju.... czemu nie...jeśli się zmieści i nikt nas nie ''przypilnuje'' i nie ''opiórka''.
Są różne kombinacje wejścia do budynku oprócz wejścia głównego, więc szansa na przemycenie roweru jest.