Gołdap 2 listopada 2024

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Joanna75
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 16 lis 2024 11:47
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski

Re: Gołdap 2 listopada 2024

Post autor: Joanna75 »

Dziękuję. Tak grunt to pozytywne myślenie i wyciągnięcie tych lepszych rzeczy niż myśleć że może być nie tak. No i oczywiście ekipa mogłaby być spoko
pchlistosc
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 15 maja 2024 19:47

Post autor: pchlistosc »

Joanna75 pisze: 16 lis 2024 18:41 Jak jest tam w sanatorium . Czy naprawdę tak źle jak pisza?
Sanatorium jest kiepskie, co prawda dwóch takich tu zachwala, ale oni chyba nie widzieli przyzwoitego sanatorium. Generalnie sanatorium zatrzymało się w epoce Gierka. Generalnie wszystko stare i dawno nieremontowane. Zabiegi są w porządku. Miejsce i wyżywienie na bardzo niskim poziomie. Byłem w tym roku, więc informacje świeże.
Joanna75
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 16 lis 2024 11:47
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski

Post autor: Joanna75 »

Kilka at temu był w Wieńcu Zdroju. Warunki rewelacja obsługa i zabiegi super . Jedzenie bardzo dobre. Chciałam tam jechać ale niestety wyszło jak wyszło
janusz68
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 12 lip 2015 10:45
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: janusz68 »

Joanna75
Nie zrażaj się opiniami Pana "pchlistosc" byłem już w kilku takich ośrodkach i warunki bytowe wcale nie odbiegają od innych w tak uznanych miejscowościach jak Krynica, Kudowa, Polanica. Jest tu na forum dużo informacji o tym sanatorium więc nie będę powielał. Jedna rada staraj się o pobyt w budynku A. Życzę miłego pobytu.
P.S
Jeżeli chcesz więcej informacji skontaktuj się ze mną w wiadomości prywatnej.
ODPOWIEDZ