Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Aleńko jak dostrzeżesz na peronie super przystojniaka to wal śmiało… to na pewno będzie Max. Oby Wam komunikacja nie zrobiła psikusa, bo żal byłoby każdej minuty ze spotkania. Ściskam ekipę mocno
to jestem dzielna...nie zabłądziłam:lol:
W sypialnym...co prawda nie o numerze wymienionym przez Maxa....ale moje miejsce...i z pewnościa mnie w nim znajdzie ...
Max ...z Tobą nie da się chyba nudzić
Felice ..mówisz Przystojniak..dopowiadam ....i do tego grzeczny...
Nie będę za Nim po peronie biegać będzie przy odpowiednio oznaczonym wagonie....a i myśle ,że jak mnie zobaczy to też nie ucieknie...
Halo, halo, rzeczywiście spałam choć z Tobą Aleczko jechałam…teraz już sama jadę z biletem…niebawem będę w Krakowie a Ty już dojechałaś…zaraz się uściskamy