Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Od rana bieganie po przychodniach i zapis do chirurga , w związku z raną oparzeniową
Słabo się goi, więc dlatego
Kawa i herbatka chętnych częstuję
Zimno i szaro na dworze , chyba będzie padać, tylko nie wiem co
Miłego dnia życzę Mimo wszystko
Dzień dobry,
ja zieloną bardzo chętnie , ale pewnie wystygła
Pogoda niezmienna, jeszcze trochę i mróz będzie , śnieg też - poprawi się nam nastrój.
Wszędzie już wystawy świąteczne , wczoraj nawet film był (nawet mnie rozbawił) .
Muszę zastanowić się co chcę od Mikołaja, a to już problem
Dobrego dnia
Dzień dobry,
Martinko, przykro mi (nie wiem jak wskoczyłaś wczoraj przede mną , teraz odczytałam o kontuzji),
a gdzie się oparzyłaś ?, ręka, noga?
o matko jaka ciemnica
Ja chyba również powinnam już pomyśleć o telefonie , ale jak uświadomię sobie , że tyle kasy trzeba wydać
Miłego dnia
Dzień Dobry
Okropny ponury dzień, niech ten listopad już się skończy.
Bibi mnie niedawno mooocno zabolała kieszeń, ale już cieszy mnie nowy sprzęt. Mam nadzieję że posłuży mi długo.
Dzień dobry
O wydatakch nie wspomnę bo ledwo wyrabiam z remontem i poniekąd z nowymi urządzeniami
Poza tym pogoda dzus lepsza wczoraj masakra cały dzień cimny i mokry
Kawa się parzy
Prognoza pokazuje u nas między 9 a 12, tylko temperatura niziutka ma być , ale to już przecież grudzień do drzwi puka.
W głowie szumi, a przecież nic pite nie było. Nie ten moment.
Czekamy na wyż.
Miłego, zdrowego popołudnia i wieczoru.
Basiu dziękuję za zainteresowanie ale jest to stopa po prostu postawiłam czajnik wrzątku w przestrzeń i się wylało
Słabo się goi, puchnie, znowu zwolnienie .
Nie miałam czasu na dzisiejsze wizyty u Was ale już może będzie lepiej, kolejne antybiotyki wsuwam .
Miłego wieczoru życzę
Bibi2 pisze: 29 lis 2024 08:32
Dzień dobry,
Martinko, przykro mi (nie wiem jak wskoczyłaś wczoraj przede mną , teraz odczytałam o kontuzji),
a gdzie się oparzyłaś ?, ręka, noga?
o matko jaka ciemnica
Ja chyba również powinnam już pomyśleć o telefonie , ale jak uświadomię sobie , że tyle kasy trzeba wydać
Miłego dnia