na kolacji ? A co to sanatorium to jakaś rezydencja królewska ? Ja bym mógł iść nawet w krótkich spodenkach i na bosaka, a co to ku....a jest jakaś Francja elegancja ? Normalny spęd różnej maści ludzi z całego kraju i ja miałbym dla obcych ludzi w marnym sanatorium się stroić ? Bredzisz
Co zabrać do sanatorium
- krzysiek88
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 09 sie 2016 08:32
- Staż sanatoryjny: 0
Re: Co zabrać do sanatorium
- krzysiek88
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 09 sie 2016 08:32
- Staż sanatoryjny: 0
i to jest Twój wyłącznie problem, a ja właśnie jakbym wiedział że jest taka osoba przy moim stoliku to bym przyszedł w krótkich portkach i sandałach i do tego rozciągnięte skarpety starego dziada. Posiłki niczym w barze szybkiej obsługi za czasów PRL i dla kogo niby tam się stroić dla zdezelowanych emerytek ? No k...a mać tragedia !Atina pisze: 29 lis 2024 10:11 ...Nie lubię jak ktoś przychodzi na posiłki w tego typu obuwiu kapcie, klapki itp...no co już tak mam...
- Andrzej1958
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 23 maja 2018 19:18
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 8 razy
- Podziękowano: 28 razy
No, ale ona stara była.
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 49 razy
- Podziękowano: 62 razy
- Dzia_dek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 26 cze 2013 07:55
- Podziękował: 17 razy
- Podziękowano: 31 razy
Tragedią to jest takie myślenie jak w postach powyżej i jeszcze kilkakrotne jego /myślenia/ powielanie.krzysiek88 pisze: i to jest Twój wyłącznie problem, a ja właśnie jakbym wiedział że jest taka osoba przy moim stoliku to bym przyszedł w krótkich portkach i sandałach i do tego rozciągnięte skarpety starego dziada. Posiłki niczym w barze szybkiej obsługi za czasów PRL i dla kogo niby tam się stroić dla zdezelowanych emerytek ? No k...a mać tragedia !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Myślę, że Ty masz większy problem niż Atina i to nie z ubiorem, a z zachowaniem minimum kultury.
Więcej pisał nie będę ponieważ moje myśli są dalekie od subtelności. Mógłbym czasem mocno przesadzić.
Za chwilę sam będziesz "zdezelowanym emerytem", a może już nim jesteś?; młodość nie wieczność.
- Romanek
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 19 sty 2023 07:49
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 16
I słusznie tak trzymaj ksysiu już od ciebie zieje tą mentalnością niekoniecznie starego ale napewno dziada, pewnie na dzielni cie szanują pewnie już w ten dresik zużyty co to mamusia kupiła popuszczasz jak ktoś większą bemką podjedzie... No i starego poniosło.. Pozdrawiam ile synek na siłce wyciskasz... Tyle co w pampersa?krzysiek88 pisze: 30 lis 2024 17:36i to jest Twój wyłącznie problem, a ja właśnie jakbym wiedział że jest taka osoba przy moim stoliku to bym przyszedł w krótkich portkach i sandałach i do tego rozciągnięte skarpety starego dziada. Posiłki niczym w barze szybkiej obsługi za czasów PRL i dla kogo niby tam się stroić dla zdezelowanych emerytek ? No k...a mać tragedia !Atina pisze: 29 lis 2024 10:11 ...Nie lubię jak ktoś przychodzi na posiłki w tego typu obuwiu kapcie, klapki itp...no co już tak mam...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Genever
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 31 maja 2022 06:44
- Podziękował: 19 razy
- Podziękowano: 73 razy
krzysiek88 pisze: 30 lis 2024 17:36i to jest Twój wyłącznie problem, a ja właśnie jakbym wiedział że jest taka osoba przy moim stoliku to bym przyszedł w krótkich portkach i sandałach i do tego rozciągnięte skarpety starego dziada. Posiłki niczym w barze szybkiej obsługi za czasów PRL i dla kogo niby tam się stroić dla zdezelowanych emerytek ? No k...a mać tragedia !Atina pisze: 29 lis 2024 10:11 ...Nie lubię jak ktoś przychodzi na posiłki w tego typu obuwiu kapcie, klapki itp...no co już tak mam...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Po co ta agresja? Dzisiaj jesteś młody jutro....nie wiesz czy doczekasz emerytury i w jakiej będziesz kondycji jeżeli tak się stanie.
Tyle moralizowania, czasami zwyczajnie wkurza mnie takie pieniactwo.
Chodź jak Ci wygodnie jeżeli będziesz się czuł ze sobą dobrze. W końcu przecież nie jedziesz na podryw... sama geriatria, zdezelowana do tego.
Wiesz, ja nie patrzę na PESEL, na zawartość portfela rozpoczynając z kimś znajomość. Ale już na jego sposób bycia owszem.. i brak klapek na tańcach.
Trzeba trochę poluzować gumkę w dresach i z uśmiechem do przodu.
Udanych Andrzejkowych zabaw tym co jeszcze świętują życzę.
- Romanek
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 19 sty 2023 07:49
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 16
Sorki doczytałem ksysiu nie ma bemki... Szkodakrzysiek88 pisze: 30 lis 2024 17:32na kolacji ? A co to sanatorium to jakaś rezydencja królewska ? Ja bym mógł iść nawet w krótkich spodenkach i na bosaka, a co to ku....a jest jakaś Francja elegancja ? Normalny spęd różnej maści ludzi z całego kraju i ja miałbym dla obcych ludzi w marnym sanatorium się stroić ? Bredzisz
-
Bibi2
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 07 kwie 2021 14:26
- Podziękował: 21 razy
- Podziękowano: 32 razy
dobre obyczaje bezwzględnie należy zabrać do sanatorium .
Krzysiek , jakoś mi wstyd , że mój krajak tak przedstawia się
Dobrego pobytu