Sanatorium POLEX (Willa Obywatelska) Ciechocinek.

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
zebra
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 lis 2014 17:10
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 7

Sanatorium POLEX (Willa Obywatelska) Ciechocinek.

Post autor: zebra »

Witam. Czy był ktoś ostatnio w tym obiekcie? Jest to budynek naprzeciwko Perełki i Nauczycielskiego. Kilka lat temu Polex mieścił się obiekcie Łazienki II. Póżniej właściciel im wymówił. Interesuje mnie pobyt tygodniowy komercyjnie, nie wiem tylko czy są znośne warunki i zabiegi , bo cenowo ok. Pozdrawiam. :kwiat:
zebra
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 lis 2014 17:10
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 7

Re: Sanatorium POLEX (Willa Obywatelska) Ciechocinek.

Post autor: zebra »

Witam. Nikt nie odpisał może ludzie wybierają lepsze. Byliśmy na pobycie tygodniowym, Dwa zabiegi , można wybrać masaż. Pan bardzo dokładnie to robi.Jedzenie w miarę. Stół szwedzki, luksusów nie ma , ale zawsze świeże , dodatkowo kawa, różne gatunki , jak ktoś sobie życzy. Obiad do stolika, Pokoje w miarę ,łazienka na miejscu, ręczniki.Ja jestem ciepłolubna, wiec według mnie pokój mógłby być trochę lepiej dogrzanyy, ale ludzie chodzili na krótki rękaw, więc każdy inaczej odczuwa temperaturę. poza tym obsługa sympatyczna, sanatorium kameralne. Na turnusie w tym tyg co my , było 16 osób. Opłata 150 zł osobo-- dzien, bez opłat dodatkowych typu parking, opłata środowiskowa. Ponieważ trafiliśmy na Andrzejki, więc szefowa załatwiła bezpłatne wejściówki na dancing w Sanatorium Nauczycielskim. Z ogłoszenia wyczytaliśmy , że mają promocje na pierwszy kwartał nst roku, z jednyym zabiegiem,z obniżoną ceną. Może komuś będzie przydatna informacja. Pozdrawiam :kwiat:
Lidia452
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 30 wrz 2015 21:18
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 4
Podziękowano: 1 raz

Re: Sanatorium POLEX (Willa Obywatelska) Ciechocinek.

Post autor: Lidia452 »

Dzieki zebra za Twoje informacje na temat pobytu w tym obiekcie. Mysle ze komus na pewno sie przydadza w podjeciu decyzji o wyborze miejsca
Pozdrawiam :kwiat:
ODPOWIEDZ