Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
22 maja br. złożony wniosek. Dzisiaj przy numerze 1100 dostałam przydział do sanatorium Świt w Solcu Zdrój na 27.01.25. Nie jestem zadowolona. Zabiegi w odległych budynkach w zimie nie sprzyjają zdrowiu... Ale cóż. Trzeba jechać.
Ja też mazowieckie, reumatologia Ocena lekarza 08.11. Zaczynałam z numerem ponad 41000, obecnie ponad 32000. Szybko spadają numerki ale w sezonie letnim zatrzymają się. W końcu okres oczekiwania to 10 m-cy
Czyli podanie trzeba będzie złożyć nie w lutym a w lipcu lub sierpniu. Chociaż raz późna wiosna lub lato mi się marzy. Z drugiej strony pierwszy raz jakoś tak nie mam ochoty jechać... zobaczymy co kolejne miesiące przyniosą.
Pozdrawiam oczekujących
Ja złożyłam wniosek 1 lipca . Startowałam z numerem 33000 a dziś 10 grudnia mam 3200 to jakie to 10 miesięcy. Liczyłam na koniec kwietnia- maj, a już na dniach zapewne przyjdzie skierowanie. Nie uśmiecha mi się jechać znowu w zimie (pierwszy raz byłam w styczniu 2023 w dziurze zabitej dechami). Masakra. Jeżeli dostanę np. na luty to zrezygnuję i spadnę na koniec kolejki. Trudno wolę poczekać jeszcze kilka miesięcy bo z obliczeń wynika że czas oczekiwania to 8 miesięcy.
Dziewczyny marzec już rozdzielony. Jeżeli już to tylko niewykorzystane wrócą do przydziału.
Wniosek złożony koniec listopada rozpatrzony na rehabilitację w szpitalu, co cieszy niezmiernie. Okres oczekiwania 8 miesięcy z dopiskiem, że zastrzegają sobie możliwość zmiany terminu.