Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A to dobre...
Nigdy nie mieszałam...no dobra, jeden raz i to było bardzo dawno jak jeszcze byłam P i M a teraz zostało "i"
To była nauczka i od tego czasu nie mieszam
Dzień dobry,
oczywiście były wczoraj światełka , ale pogoda okropniasta
Ludzi to chyba nie przestraszyło bo gęsto bylo , a największe kolejki do grzańca
Ewaszko, tak na marginesie- od grypy się szczepiłaś?
Jest to duża niewygoda przy takiej reakcji organizmu - zdróweczka
miłego dnia
Dzień dobry
Pada i 1 stopień na termometrze a sen 3 godziny. Niewyspana i w mózgu się miesza Człowiek plącze się w zeznaniach. Kupiłam coś powiedziałam mężowi większą cenę a a to było tańsze
Zaakceptował to drożej
Śniadanko owsianka , waga schodzi i satysfakcja jest
Kręgosłup - o kant tyłka potłuc, tak boli ....
zapraszam na kawę , bo szaro na dworze
Dobrego dnia życzę
Co do Ginu z tonikiem, to lubię pasjami
Dzień dobry
Za okno lepiej nie wyglądać, bo w depresję można wpaść. Tęsknię za śniegiem i mrozem, bo wtedy inaczej się żyje.
Ja jeszcze warszawskiej dekoracji nie podziwiałam. Czekam na lepszy pogodowo czas.
Witam wieczorkiem
Nikogo nie ma , więc chociaż... i Felice, która chce sniegu
Zastanawiam się po co? Łopaty, ślisko , mokro - co z tego, że biało oraz czysto przez chwilę Potem znowu ten brud pośniegowy ech...
Dla mnie dobrze jest jak jest, śniegu 3 dni na Święta i wszystko
Dobrego wieczoru życzę