Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
U mnie karencja już w październiku minęła a skierowanie jeszcze nie wystawione...
Zajmę się tym po powrocie z wypoczynku...
Zima zawitała...może dopisze na wyjeździe...
Dzień dobry .
Deszczowy ,pochmurny dzień
Nocne marki zagościły ,wiadomości pozostawione
Tematy rehabilitacyjne ważna sprawa dla zdrowia .
Ewaszka koniec karencji ,odpoczynek po wyjeżdzie ,koniecznie do lekarza po skierowanie
Wiosna 2025 koniec karencji ,jeszcze oczekuje .
Trzymajmy się w zdrowiu ,pozdrawiam.
Spokojnego ,pogodnego dnia
Wieczorek, można powiedzieć, że dzisiaj trwał przez cały dzień , z tym że teraz ciemniej
Smutno dzisiaj było, nic się nie chciało Teraz też się nie opłaca nic zaczynać
Pozdrawiam Nocne
Witam Serdecznie masakra po rehabilitacji trwa i jeszcze te pogody - ciezki zywot-niech ta pogoda sie wreszcie zdecyduje z obcja na ...biało
Kolorowych Wszystkim Życzę,Papatki i trzymajcie się ,,ciepło
Cześć nocne gaduły
Dawno mnie nie było..... a to wnuki, a to mama, to zakupy na święta,
rajdy po pagórkach świętokrzyskich ze znajomymi....... samo życie
Ogólnie rzecz biorąc jakoś się żyje i funkcjonuje
Niedługo czas na Busko i spotkanie jak co roku
Już nie mogę się doczekać
Ewasz wywołuję cię przed tablicę
Miłego wieczorku nocne gaduły