Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Bibi może to było Busko ostatnimi czasy wszyscy tam chcą być ja też
U nas dziś słońca nie będzie
jednak spacer nad morze trzeba uskutecznić nie ma lekko...
Dzień dobry
No ja tam jadę do tego Buska 26 stycznia 2025 r,
czyli już skoro świt
Może i na pewno tam spotkam sympatyczne osoby, z którymi będę brała zabiegi I korzystałała z uroków uzdrowiska
Zimno, mrozek 2 st. na minusie, cosobotnie ogarnianie przestrzeni domowej, zakupy,, obiadek i ani się spostrzeżesz a już poniedziałek
Czas nieubłaganie zmierza do zakończenia tego roku
Pozdrawiam Pogaduszki i życzę miłego słonecznego dnia
Dzień dobry w mglistą, burą sobotę...
U mnie słonko "nie grozi", niebo zaciągnięte mocno...i tak jak u Martinki 2 stopnie na minusie...
Spacerek oczywiście będzie...
Dzień dobry.
Tak sobie czytam co piszecie...
Człowiek nie jest istotą idealną, a przynajmniej nie każdy. Są wśród nas tacy którzy mają marzenia, plany, pomysły ale ograniczenia fizyczne nie pozwalają na ich realizację. Druga grupa - wcale nie mała to Ci którzy mają sprytne członki ale głowa robi za hamulcowego. I nie wystarczy im powiedzieć - weź się w garść, rusz doopę i korzystaj z życia. To tak nie działa niestety.
Pozdrawiam przedświątecznie, ostrożnie gospodarujcie siłami.