Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam.
Czy ktoś z Państwa był po powodzi w Lądku-Zdrój -Oddział sanatoryjny 1, Jadwigi 2 ?
Można poprosić o jakieś opinie dotyczące tego osrodka jak i zabiegów ,pokoi.?
Z góry dziękuję
Ostatnio zmieniony 24 lut 2025 22:18 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:uściślono tytuł
Ola1512 pisze: 27 gru 2024 19:09
Ja mam termin od 22 stycznia.
Ja mam 26 marzec.
Ale jestem trochę przerażona bo tam po powodzi wszystko w ruinach. No i na zabiegi trzeba chodzic do 3 innych ośrodków
Poza tym to mała miejscowinka zabita dechami.
Poza kawiarnia nie ma nic
Iwona sanatorium Wojskowe po przerwie rusza dopiero, w zależności od pawilonu od 1 stycznia. Do pewnego czasu mieszkali tam żołnierze pomagający w pracach przy zniszczeniach powodziowych. W tej chwili nie ma tam nikogo. Zapewniam Ciebie, ze mam sprawdzone informacje.
Jeżeli chodzi o część zdrojową ta podczas powodzi nie ucierpiała w ogóle. Wiadomo, że obraz miasta najciekawszy na dziś nie jest, ale muszą wrócić turyści, żeby miasto jako tako podniosło się z tej tragedii.
Tak też myślałem, że zakwaterowali tam WOT, który pomagał powodzianom.
Teraz pewnie przygotowania do przyjęcia turnusu NFZ, jak Felce pisze, że od 1 stycznia będzie stopniowo uruchamiane.