Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
No właśnie a propo's smogu. Wczoraj sprawdziłam w aplikacji Ustroń. No i świeci sie żarowa czerwona: jakosc powietrza ZŁA I zgodnie z "prawem" tzw. "uzdrowisko" zazyczy sobie ode mnie we wtorek opłatę klimatyczna
Dzień dobry
U mnie podobnie jak u Gieni brak słoneczka i wilgoć za oknem, samopoczucie kiepskie, uaktywnił mi się tryb oszczędzania energii albo jak kto woli awaria systemu motywacyjnego, jak by nie patrzeć mam lenia na obiad dziś żurek, tylko tyle mogę zrobić
Miłego dnia wszystkim
Córeczki kuchareczki pracują ja doglądam
Ciacho zrobiłam i się zmęczyłam odpoczywam, kiedy praca w kuchni wre
Pozdrawiam serdecznie w ten grudniowy bezśniegowy dzień
Maryann też kiedyś w styczniu byłem w Równicy z ZUS i przeżyłem, ale astma moja dawała się bardziej we znaki i jeszcze przeziębienie, czyli krótko mówiąc do Ustronia już zimą nie pojadę, chyba, że do Ustronia Morskiego, to tak
Gienia nie jestem, aż tak zazdrosny, jak mój kolega
Maryann pisze: 28 gru 2024 11:25
No właśnie a propo's smogu. Wczoraj sprawdziłam w aplikacji Ustroń. No i świeci sie żarowa czerwona: jakosc powietrza ZŁA I zgodnie z "prawem" tzw. "uzdrowisko" zazyczy sobie ode mnie we wtorek opłatę klimatyczna
Z tego co ustaliłem, to w Dusznikach jest czystość powietrza w tej chwili na zielono i co Gienia powiesz na to
W Ustroniu na czerwono, a w Dusznikach kolor zielony.
Maryann proponuje na starcie brać inhalacje solankowe.
Może o 14 było zielono Zbyszku, teraz w Kudowie jest pomarańczowo, a w Kłodzku nawet nie czerwono tylko bordowo czyli bardzo zła jakość powietrza. Rano dzisiaj w Ustroniu było też zielono a teraz pomarańczowo. W Dusznikach nie ma stacji pomiarowej.
Maryann pisze: 28 gru 2024 11:25
Nie jedź...strajkuj
Atinko Miriam mi nie pozwoli zastrajkowac Ona na tym Śląsku ma jeszcze gorsze powietrze.