Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
zbigniew165 pisze: 28 gru 2024 14:45
Z tego co ustaliłem, to w Dusznikach jest czystość powietrza w tej chwili na zielono i co Gienia powiesz na to
A to , że bardzo się ciesze oby tak było w czasie Twojego turnusu ale jeszcze się zastanów
Kołobrzeg , spacery i nie tylko w miłym towarzystwie brak śniegu na promenadzie
Ostatnio zmieniony 28 gru 2024 20:45 przez GIENIA, łącznie zmieniany 1 raz.
Maryann pisze: 28 gru 2024 11:25
No właśnie a propo's smogu. Wczoraj sprawdziłam w aplikacji Ustroń. No i świeci sie żarowa czerwona: jakosc powietrza ZŁA I zgodnie z "prawem" tzw. "uzdrowisko" zazyczy sobie ode mnie we wtorek opłatę klimatyczna
Strajkuj Maryannko i nie płać klimatycznego
Fajnego pobytu życzę
Gieniu kochana To bym musiała po sądach się ciągać z Miastem. Ale faktycznie uparty turysta wygrał z Miastem Zakopane. Ale to chłop miał czas i zdrowie bo sprawa się zakończyła w Naczelnym Sądzie Administracyjnym. To chyba w 2018 roku bylo. I bardziej dla zasady to było niż dla paru groszy zwrotu.
Rzuciłam okiem na forum .... i wiecie co ? niektórym to już wszystko przeszkadza , nawet wielkie litery .... i to osobom , które nigdy bym o to nie podejrzewała .... i w temacie .... takim , wydawałoby się neutralnym .... idę spać .. cześć ...
Gienia wczoraj miała chyba wyjątkowo dużo czasu i zabrała się ostro do czytania forum, a tam odnalazła, że niektórym forumowiczom przeszkadzają duże litery