Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Tak, prosiłam o przydział do konkretnego Szpitala Uzdrowiskowego. Uzasadniłam. I napisałam, ze lubię pływać a mają tam piekny basen - mowa o 22 Wojskowym w Ciechocinku. I dostałam. NFZ Mazowsze.
NFZ mi odpisał, że zaznaczyli moją prośbę, ale że NFZ nie kieruje do wybranego sanatorium i że o przydziale decyduje lekarz balneolog. Więc okaże się za jakieś 8 miesięcy czy zadziała
Grazyna_ pisze: 19 gru 2024 22:35
Dzień dobry, czy ktoś z Was prosił NFZ o konkretny przydział i prośba została spełniona?
Tak, 2 razy lpani doktor wystawiając skierowanie podala ze do Krynicy Zdrój a 2 razem do Lądka Zdroju i tam dostalismy przydział. sanatorium Mielec w krynicy a w Lądku Wojskowy Szpital uzdrosiskowy 23 . Było tam naprawdę super. Teraz chcielismy do Dusznik Zdroju a dostalismy do Szczawno Zdrój.