Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Tylko Ysolek i Alutka zawitali na kawkę w Szalonych
Życzę Wam i sobie Kochani Szaleńcy , aby ten nadchodzący rok , o ile nie może być lepszy , nie był gorszy od mijającego
Zdrowia i spokoju Wam Wszystkim życzę ... ..... reszta mało istotna
Dzień dobry
U mnie dziś domówka mieszczuchy przyjadą na wieś ogrzać się i ...przy kominku
2025 roku życzę Wam dużo dobra od życia zdrowia bo niezbędne ...
Żyjmy i cieszmy się każdym dniem
Gieniu idac na spotkanie z rehabilitanetem przed zabiegami, które mamy 13.01- przewróciłam się o kabel na chodniku... .
Potłukłam kolana....ból straszny mam. Mimo ,że tam zrobili mi od razu krioterapię i laser na te kolana
czy przeżyję
Dzień dobry
Szczęśliwego Nowego Roku 2025 roku.
Również życzę zdrowia, a wypoczynek, to już dzisiaj się przyda po zabawach sylwestrowych, żeby wrócić do żywych
Miłego Nowego Roku życzę