Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Będę prawdopodobnie składać wniosek na przełomie lutego i marca aby jechać latem...z prośbą o Ciechocinek......sprawdzę Podlaski NFZ czy wysłuchają prośby
Niektórzy odradzają miejscowość ja chcę zobaczyć
Witam serdecznie
Złożyłem wniosek o sanatorium w październiku 2024. Został on odrzucony więc postanowiłem uzupełnić dokumentację medyczną i złożyć wniosek ponownie. Wniosek złożony 14.01 i ku mojemu zaskoczeniu już 17.01 w aplikacji IKP mam info że przydzielono mi sanatorium Energetyk w Inowrocłąwiu z terminem kwietniowym.
Doprawdy błyskawicznie. Rozumiem, że zaporowe 18 m-cy od ostatniego pobytu już minęło ? Będziesz zadowolony . Wracając z nad morza w październiku zatrzymaliśmy się w Inowrocławiu. Restauracja w Energetyku już otwarta i przyjemna, bez baletów. Mówiono, że starą Marmurową (na 7 czy8 piętrze) też mają wskrzesić ale to nie jest jakaś pewna informacja . W mieście polecam "Róże , Fiołki i Aniołki" dobra pizza i szczególny klimat choć ten nie każdemu może się podobać .
U mnie 18-stka dopiero w październiku. Tak, że w kwietniu nie ma sensu nawet składać dkumentów. Nie którym i po miesiącu od wpłynięcia do Nfz przydzielają terminy i miejsce wyjazdu. Zresztą rok temu sam złożyłem w listopadzie, a już w styczniu dostałem przydział. Źle było czekać długo, ale chociaż coś można było wyliczyć, zaplanować. Teraz na to nie ma szans. Przydzielają jak leci.