Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam
Moja Teściowa mówiła, że lody je się w zimie i leczą gardło bolą mie ślinianki, coś mnie przewiało
Basiu nie wiem, czy zjem mam takie i ze sklepu i robione ze smietany i mleka słodzonego skondensowanego
Idę robić obiad i
Dobrej Niedzieli życzę,
Gość pisze: 23 gru 2024 09:46
Dzień dobry...
Tak się zastanawiam Niektóre Panie z tego Forum chyba noszą na szyi plakietkę z adresem gdyby się zgubiły. Przy takiej mobilności o to nietrudno.
Ale oczywiście życzę udanych wyjazdów i szczęśliwych powrotów .
Pozdrawiam
Kaziu, choć bez plakietki z adresem do domu wróciłam szczęśliwie...
Na wyjeździe nie było czasu by ogarniać internet...
Pobyt superowy...teraz odpocząć trzeba bo intensywnie było...
Czas przygotować się na następny wypad...teraz z psiapsiółami...
Na Nowy Rok 2025, który już zawitał 6 dni temu życzę wszystkim tego czego sami sobie życzą
Jeszcze odreagowuję podróż (ponad 1000 km samochodem)...czyli leżakuję
U mnie wczoraj śnieżyca a dzisiaj od rana słonko, śnieg zniknął ale w planach wyjścia nie mam...
Niemniej dzięki za przestrogę
Dzień dobry.
Spóżniona zagościłam ,już popołudnie
Ewaszka po powrocie z wojaży w domu ,odpoczywaj tak trzeba .
Koncert w parku ,orszaki ,kolędy ,koncert zespołu ,pokazy laserowe ,inne atrakcje .
Darmowe posiłki ,trzeba zobaczyć ,pogoda na plusie ,da się wytrzymać .
Wieczorem w domku ,taki inny dzień .
Miłego popołudnia ,wieczoru ,pozdrawiam .
Hejka Nutko
Post koniecznie i to długi, bo mój kręgosłup
mie może mnie już ciągnąć
W torbie do pracy - jogurt dla mnie , 6 pizzerinek. Oraz wielka paka chipsów- te ostatnie do rozczęstowania
Wtorek, jak poniedziałek, nowy rok i wszystko od nowa- nowe teczki i sprawy. Dobrego czasu Wam życzę