Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
zamówiłem turnus w wielkopolance jurata od 24 -04 , ale nie znalazłem żadnej opinii . trudno -jedziemy w ciemno.może ktoś był tam , ucieszyły by mnie jakieś opinie.
Witam
Odpowiadam na twe zapytanie.
Mąż był w Wielkopolance w wrzesień 2023r.
Ośrodek godny polecenia, posiłki gotowane na miejscu (b smaczne)zabiegi ok, obsługa i warunki mieszkaniowe też dobre.
Ośrodek składa się z 3 budynkow, położonych w parku wśród zieleni.
Z jednej strony masz zatoke pucką z pięknym molem i deptakiem a z drugiej strony morze. Pociągiem można pojechać i zwiedzić Hel, Jastarnia, Kuźnice i dalej Władysławowo także na pewno nie będziesz się nudził. Ośrodek organizuje wycieczki i biesiady dla kuracjuszy.
W razie czego to pytaj co cię interesuje i bardzo chętnie odpowiem.
Pozdrawiam i życzę udanego pobytu IE.
men_bi pisze: 06 sty 2025 12:06
Witam, a ja mam dopiero na środę zaplanowaną wizytę u lekarza . Pozdrawiam
Witaj....moja córka też w środe ma wizyte u swojego lekarza prowadzącego....wniosek oddamy ...pytanie tylko czy dostanie dofinansowanie bo na turnusie z dofinansowaniem była w 2024r ale....teraz od 01.06 jest bez pracy,zasiłek się skończył i jest na ,,naszym garnuszku" ...zobaczymy co to będzie i jak to będzie
drugiego stycznia było dużo ludzi , ale przygotowana była skrzynia i tam można było wrzucać wnioski. pan który trochę pomagał mówił , że w połowie stycznia przyjdzie informacja o braku środków , a dopiero w połowie lutego odpowiedż . dzwoniła pani z juraty [ wielkopolanka ] żeby wpłacić zaliczkę do końca lutego .może będę już coś wiedział do tego czasu
To u mnie jakoś dziwnie. Zadzwoniłam 2 czy już przyjmują , zaniosłam 3.01 i nie było żywego ducha . Pani sprawdziła i kazała czekać . W ubiegłym roku 80 osób nie wykorzystało przyznanego dofinansowanie . Można było składać cały rok - nie wiedziałam . Widać ludzi nie stać nawet z dofinansowaniem . Turnusy coraz droższe.