W naszym wieku to zęby ważniejszeMaryann pisze: 14 sty 2025 08:49 Dzień dobry., Ja się kawy też przysiądę. Ale dzisiaj trzeba uważać, żeby nogi nie złamać ewentualnie zębów nie wybić![]()
Dzień dobry
Lekki mrozik fajnie jest ...Kawa i marsz do pracy

W naszym wieku to zęby ważniejszeMaryann pisze: 14 sty 2025 08:49 Dzień dobry., Ja się kawy też przysiądę. Ale dzisiaj trzeba uważać, żeby nogi nie złamać ewentualnie zębów nie wybić![]()

Jak dotad to Podrozniczka ma dobry start ,duzo sie udzielaysy pisze: 14 sty 2025 06:30 Dzień dobry moi kochani Szaleni ludziska![]()
![]()
![]()
" Pani kierowniczko, jest zima to musi być zimno" - jak powiedział klasyk![]()
Niby wiele nie ma na minusie, -1 , -2 ale wilgotne powietrze lekki wiaterek i odczuwalna -10![]()
Dziś kochani uważajcie bo "Lodzia" powiedziała że w kilku miejscach będzie leżała "Goła" na ulicy![]()
To jest nas już troje "ziomali" ja i dwie "ziomalki" Atinkai od wczoraj nowa "ziomalka" Podróżniczka
![]()
Mam nadzieję że Podróżniczkazagości u nas na dłużej
![]()
Fajnie na tej emeryturze, wziąłem się za czytanie książek. Kiedyś lata temu dużo czytałem a później przestałem a teraz wróciłem do czytania i jeszcze żonę wciągnąłem w ten nałóg![]()
Zapraszam Was na kawę z humorem![]()
Mąż krzyczy do żony z piwnicy:
- Kochanie, nie wiesz gdzie nasza stara piła?
Na to odzywa się teściowa z kuchni:
- Po pierwsze gó...o was obchodzi gdzie ja piłam, a po drugie - wcale nie jestem stara...
Pamiętajcie!
Jeśli kobieta w nocy chrapie to znaczy, że chce dopowiedzieć to, czego w dzień nie skończyła.
![]()
![]()
![]()
Miłego dnia i słonka w serduszkach, bo na niebie go brak, życzę Wam kochani Szaleńcy![]()
![]()
![]()