Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A powiedzcie mi jak to jest z zabiegami w takim okresie świątecznym jak np. Wielkanoc właśnie? Wiadomo, że wówczas nie są prowadzone, ale czy te, które w wyniku święta przepadły przechodzą na jakiś inny dzień, są nadrabiane w ciągu turnusu?
Pasażerko w sanatorium z NFZ nic nie może przepadać, bo sanatorium nie dostało by kasy za zabiegi, które by przepadły.
Jeżeli z Twojej winy nie weźmiesz zabiegu, to sanatorium wystawi ci fakturę na koniec pobytu.
Zabiegi z dni świątecznych masz zaplanowane w innych dniach już na początku turnusu, jak otrzymujesz kartę zabiegową.
Wszystkie 54 zlecone zabiegi muszą być zrealizowane w czasie turnusu.
Elik11 pisze: 10 sty 2025 18:44
Skierowanie na leczenie sanatoryjne przez lekarza rodzinnego wysłane, teraz czekamy na zakwalifikowanie, no i potem ... kolejka Ile teraz się czeka na kwalifikacje przez lekarza balneologa?
No i mam numerek, startowałam 15.01 z numerkiem 9531, dziś 9276
Przewidywany czas oczekiwania 8 miesięcy
Elik11,
tak obowiązuje,dzwonić można dopiero ok 2 tygodnie przed końcem 18 miesiąca od ostatniego pobytu,bo wyjechać można dopiero po upływie 18 miesięcy.