Wysowa Zdrój - Biawena (23.04-14.05.2025)

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
ddzidka57
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 02 sie 2013 14:59
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 7

Wysowa Zdrój - Biawena (23.04-14.05.2025)

Post autor: ddzidka57 »

Witam wszystkich użytkowników forum. Dziś dostałam informację, ze jadę do Wysowej Zdroju do Biaweny od 23 kwietnia do 14 maja. Czy ktoś może wybiera się samochodem w tamtą stronę z Lublina bądź okolic? Chętnie pojechałabym razem, dzieląc się oczywiście kosztami. Planuję wyjazd dzień wcześniej tj. 22 kwietnia, zaraz po Świętach Wielkanocnych . Wysowa to moje ukochane miejsce, tylko dojazd jest tam nie za ciekawy. Pozdrawiam wszystkich kuracjuszy.
Ostatnio zmieniony 05 lut 2025 08:01 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: uściślono tytuł
ddzidka57
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Wysowa Zdrój - Biawena

Witam, czy ktoś z Państwa wie , skąd jeżdżą autobusy /busy/ z Tarnowa do Wysowej Zdrój? Czy z dworca autobusowego czy z takiego placu za dworcem kolejowym, bo kiedyś jechałam właśnie stamtąd. Pozdrawiam. :)
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 31 razy

Re: Wysowa Zdrój - Biawena

Post autor: Dzia_dek »

Dworzec autobusowy w Tarnowie również można nazwać placem za dworcem. Zależy po której stronie dworca się stoi, ;)
a tak na poważnie autobusy nr A23/połączenie obsługiwane przez koleje małopolskie/ do Wysowej Zdroju odjeżdżają
z Dworca autobusowego przy ul. Dworcowej.
p.s. nie ma potrzeby za każdym wpisem zakładać nowego tematu związanego z tym samym wyjazdem.
ddzidka57
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Re: Wysowa Zdrój - Biawena

Dziękuję za informację. :D
ODPOWIEDZ