Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam. Jestem z Wągrowca, początek turnusu 27 luty ośrodek Perła Międzywodzie. Jeśli ktoś w tym terminie jedzie do Międzywodzia autem chętnie się zabiorę i dołożę do kosztów podróży. W przypadku jeśli trzeba by nadłożyć drogi aby mnie zabrać również ponoszę niniejsze koszty. Pilnie proszę o kontakt i pomoc. Zostawiam nr tel. pracuję zmianowo gdybym nie odebrała tel. proszę o sms. Mój nr. 507480053. Elżbieta z Wągrowca.