Opinia obsługi klienta 😆

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Borys Pawlak
Na forum od: 24 sty 2025 21:44
Oddział NFZ: Zachodniopomorski

Opinia obsługi klienta 😆

Post autor: Borys Pawlak »

Dzień Dobry chciałbym podsumować kilka rzeczy z wyjazdu
Dowiedziałam się że obsługa dla dzieci jest w większości nie miła :oops: boli to ale mniejsza kolejna rzecz cisza nocna jest o 21:00 ale oczywiście dzieci muszą być odprowadzane do pokoi o godzinie 20:45 pielęgniarki ciągle się czepiają że zupki chińskie to tak jak jedna osoba powiedziała bo usłyszałam to w stylu że (zupki chińskie to żrąca chemia :lol:
To już jest żart okej kolejne na dodatek czepiają się żeby nic najlepiej nie kupować w sklepiku na dole ponieważ pani doktor coś o tym mówiła chodź o tym nic nie słyszałam :evil: jestem bardzo zawiedziona z turnusu Jedyne mile osoby z tego co słyszałam to panie w sklepiku na dole oraz niektórzy wychowawcy oraz nauczyciele :serce: dla mnie (1) na (5) ⭐
Podsumowując jestem bardzo zawiedziona i zdziwiona innymi opiniami
Bartek Pogba
Na forum od: 24 sty 2025 22:12
Oddział NFZ: Podlaski

Re: Opinia obsługi klienta 😆

Post autor: Bartek Pogba »

Prawda :D
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 12 razy
Podziękowano: 52 razy

Post autor: Kleinehexe »

Prawdy to są trzy:
święta prawda, tyż prawda i gówno prawda. :lol:
Której by jednak nie wybrać, to warto byłoby wiedzieć czego ta prawda ma dotyczyć. :?
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 49 razy
Podziękowano: 62 razy

Post autor: zbigniew165 »

Może ktoś powie o co chodzi, jakie biuro obsługi klienta. Z tego co wiem, to w sanatoriach są kuracjusze a nie klienci. Gdzie to jest i co to jest, jakie dzieci, nie wiadomo co jest grane w tym temacie. :shock:
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: Dzia_dek »

Myślę, że ten wpis tak jak temat "Ocena sanatorium" to dzieło jakiś dzieciaków będących w sanatorium.
O taki też obiekt pewnie chodzi tylko nie napisali lub napisały gdzie i jaki. Sądzę, że to trochę ściema.
Autor tematu zarejestrował się jako Bartek natomiast cała wypowiedź jest w formie żeńskiej:
dowiedziałam, usłyszałam, zawiedziona. Nie przywiązywałbym za bardzo wagi do tego wpisu.
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 49 razy
Podziękowano: 62 razy

Post autor: zbigniew165 »

Zbyszku też tak myślę i pewnie chodzi o Rabkę lub Dąbki. :roll:
ODPOWIEDZ