Dojazd do Połczyna Zdrój (11.03.2025)

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
graga
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 16 sty 2011 13:45

Dojazd do Połczyna Zdrój (11.03.2025)

Post autor: graga »

Jadę do Połczyna Zdrój 11 marca 2025. Czy może ktoś jedzie z okolicy Wrocław?
Ostatnio zmieniony 26 sty 2025 22:52 przez moderator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: uściślono tytuł
graga
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 16 sty 2011 13:45

Transport do Połczyna Zdrój

Post autor: graga »

Szukam transportu do Połczyna Zdrój. Wyjazd 11.03.2025 Gryf
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 70 razy

Re: Transport do Połczyna Zdrój

Post autor: Dzia_dek »

Graga nie ma potrzeby zakładania za każdym wpisem nowego tematu o swoim wyjeździe.
Pogubisz się w tym wszystkim, a nawet jak ktoś Ci odpisze nie odnajdziesz jego wpisu.
Odszukujesz swój temat pod jego tytułem masz "kafelek" ODPOWIEDZ, klikasz w niego,
ukazuje się pole do wpisania tekstu, wpisujesz co chcesz, poniżej masz przycisk "wyślij"
i wszystko będzie w jednym temacie. :)
Marekbor
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 wrz 2016 03:57
Oddział NFZ: Dolnośląski
Podziękował: 1 raz

Re: Dojazd do Połczyna Zdrój (11.03.2025)

Post autor: Marekbor »

Witaj,gratuluję.Bardzo dobre sanatorium,zabiegi,jedzenie i warunki mieszkaniowe też chociaż pokoje dla samotnych trzyosobowe. Na dole bardzo duza kawiarnia z tańcami.Byłem na jesieni w listopadzie gdzie dzień krótki,a teraz już będzie coraz dłuższy i pojawi się zieleń. Jestem z okolic Wałbrzycha. Dojazd bardzo utrudniony,ja byłem swoim samochodem.Chętnie odwiozę,ale gdyby były chociaż dwie osoby,a najlepiej trzy bo na jedną osobę to drogo wyjdzie.Pozdrawiam.
jarota15
Na forum od: 17 lut 2025 19:44
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: jarota15 »

Witam. Ja również byłabym zainteresowana dowozem do Połczyna 11.05.25 r. Jestem z Wielkopolski. Może była by możliwość razem z graga z Wrocławia zabrania nas przez Marekbor ?
jarota15
Na forum od: 17 lut 2025 19:44
Oddział NFZ: Wielkopolski

Post autor: jarota15 »

Witam. Poprzednio napisałam złą datę. Byłabym zainteresowana dowozem do Połczyna 11.03.25 r. Jestem z Wielkopolski. Może była by możliwość razem z graga z Wrocławia zabrania nas przez Marekbor ?
ODPOWIEDZ