Wistom Kołobrzeg

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Mazrena
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 16:54
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 6 razy

Re: Wistom Kołobrzeg

Post autor: Mazrena »

Byłam tam z mężem i opisałam.
My byliśmy w okresie pandemii, kiedy wszystkich wywalali z hoteli...
Uważam ,że tu jest standard hotelowy, pokój duży 3- os, my mieliśmy z wyjściem na balkon na parterze. Nie wiem jakie pokoje w innym budynku.
Zabiegi bardzo dobre.
Jedzenie nie narzekaliśmy. Patrząc po innych sanatoriach np Posejdon, MSWiA, kiedyś Perła to Witom najlepszy standard pokoi.
Jedynie co to drogi parking był .
Pani właścicielka bardzo pomocna, wówczas była dla nas :) :)
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2015 11:50
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 42 razy

Post autor: alka50+ »

Mazrena :serce: ..nula :serce: .maciejt :serce: ...Dzia_dek :serce: za własne,wyrażone zdanie.
Nie..nie pracuje tam....ale nie mogłam po prostu tak przeczytać...i nic nie zrobić...gdy padły takie słowa.....

Zdrowia dla Wszystkich...dobrych przydziałów :serce:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 52 razy

Post autor: ewasz »

Dzięki Wam za wyrażenie swojej opinii :serce:
Do WISTOMU tylko zaglądałam jak przebywałam w Kołobrzegu więc głosu nie zabierałam...
Gość

Post autor: Gość »

Moje najlepsze sanatorium. Przy wyjeździe przekazałem właścicielce wyrazy uznania za standard obiektu i pogratulowałem wspaniałej załogi. Nasza poprzednia lokacja to był słynny Złoty Kłos, więc sami rozumiecie... Niebo a ziemia.
Dziwię się że obecnie nie ma tam kawiarni - w tamtych czasach (2016) działała prężnie, codziennie wieczorem muzyka i możliwość potańczenia, częste występy typowo sanatoryjnych artystów, wieczór z akordeonem i pieśniami biesiadnymi (po naoliwieniu gardziołek całkiem fajnie nam szło, a że mieliśmy śpiewniki do dyspozycji to nie tylko pierwsze zwrotki się śpiewało). Lokal na piętrze całkiem spory, z potencjałem. Ciekawe czemu nieczynny.
Na dowód że nie konfabuluję...
Załączniki
wistom_2016_kawiarnia.jpg
wistom_2016_cafe.jpg
wistom_2016.jpg
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

Ala tak, to jest Twój Kołobrzeg :),a dlatego, że Ty tu jesteś niektórzy z nas wybierają to uzdrowisko na pobyt sanatoryjny mimo tego, że ja na przykład, preferuje Świnoujście.
Jednak przyjeżdżając do Kołobrzegu wiemy, że w razie problemów możemy Ala liczyć na Twoją pomoc. :serce:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Zbigniewie a ja przyjeżdżam do Kołobrzegu bo się świetnie w nim czuję a nie po to by mi Alka 50+ pomagała w razie czego...
Bardzo sobie cenię towarzystwo Alki50+ bo to osoba bardzo pozytywnie nastawiona do życia, radosna, empatyczna i towarzyska.
Nie ujmuję bynajmniej Jej zaangażowania w pomocy gdy zajdzie temu potrzeba.
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

Ewa zgadza się to co piszesz, ale jak przyjeżdża się samemu z odległego miejsca w Polsce na trzy tygodnie, to jest inaczej, jak się kogoś zna i można na niego liczyć, a także się spotkać tak, jak wczoraj w Verano.
Nie wycofuje się z tego co napisałem wyżej i oczywiście nie chodzi o pomoc w błahych sprawach.
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Rozumiem Zbigniewie co miałeś na myśli...tylko uzupełniłam...
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2015 11:50
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 42 razy

Post autor: alka50+ »

Hej .hej...miło mi.....Zbyszku i Ewaszko ale.....temat to Wistom :lol: :lol:
Sama tj..w w 4 osoby... stawałam do przetargu / przygotowani zawodowo i ze stażem pracy/...i wiem ile pracy i zmagań wymaga prowadzenie Obiektu ...i stąd ...jak widzę...reaguje na takie posty.

Wracając do tematu......dzisiaj ,,coś,, tam....robią na I piętrze w ,,Wistomie,, osłonięte..odgrodzone....nie dopytywałam...może nas zaskoczą pomysłem....ale tak jak w ,,Arce,, zlikwidowali kawiarenkę vis a vis obrotowej...robiąc apartamenty z widokiem na morze ....ekonomia wygrała no i zadowolenie Gości....to i tutaj zobaczymy co wygra.
Opiszę to w czasie...zapewne Osoba która tam będzie przebywała .
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

ok, ok :lol: