Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam Wszystkich Grupowiczów
Chciałabym się dowiedzieć czy pokoje w 20 Wojskowym rzeczywiście wyglądają tak jak to jest prezentowane na ich stronie internetowej czy są też pokoje w gorszym stanie których nie ma na stronie internetowej?
Byłem w wojskowym w 23r latem na rehabilitacji ogólnoustrojowej, pokój najpierw miałem 2,potem zmieniłem na jedynkę w studio na pierwszy piętrze.
Pokoje na stronie to pokoje dla gości komercyjnych, dla kuracjuszy z NFZ są też pokoje 2 i 3 osobowe na poddaszu na 7 piętrze(latem straszny upał),winda jest do 6 pietra.
Ale najważniejsze że rehabilitacja jest bardzo dobra, a chyba po to sie jedzie.